Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 465 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22 - termékleírás

A Kiko egy papucsmodell, amelyet a baba kényelmét és biztonságát szem előtt tartva alkottak meg, hogy már élete első heteiben puha védelmet nyújtson a hideg ellen! Minden pár egyedi bőr gyermekpapucs kézzel készül, a legapróbb részletekre fektetve a hangsúlyt. A KIKO modellt a kis felfedező igényeit és biztonságát szem előtt tartva terveztük, így gyártásához természetes bőrt használtak, mely az allergiások számára is biztonságos és kiváló légáramlást biztosít, aminek köszönhetően a baba lába nem izzad és a kisgyermeknek több energiája van, hogy élvezze a világot.

Baby-friendly báránygyapjú egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező töltelék. Magas fokú nedvszívó képességű és hipoallergén tulajdonságú anyag, melynek köszönhetően tökéletesen eltávolítja a nedvességet a papucs belsejéből. A természetes papucs kényelmes és biztonságos választás, amely melegen tartja babáját élete első heteiben. Válasszon natúr papucsot a babának!

HANDMADE. GYAPJÚ.

Méretek: 16-22

Mivel a papucsok a legjobb minőségű báránybőrből készülnek, első hordáskor kicsinek tűnhetnek. A papucsot legalább 5 napig kell hordani, amíg meg nem igazodik és a lábára ül.

Törődes: Itt mindent megtudhat a báránybőr és gyapjú papucsok törődesről.

Papucs mérettáblázat:

Származási ország: Lengyelország

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22 - termék paraméterei

Méretek22
KategóriaPapucs

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22 - ár és elérhetőség előzményei

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22 - egyéb érdekes termékek

Vanuba Gyermek papucs barna - Kiko Méretek: 22 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?