Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás - termékleírás

Adja meg gyermekének a legjobbat élete első napjaitól! Báránygyapjú bőrbetét a babakocsiba kellemes, meleg és biztonságos séták garanciája a kicsiknek. Ez teljesen ellentéte a hagyományos, szintetikus anyagokból készült kocsibetéteknek. A természetes báránybőrrel bélelt babakocsiban a baba érzékeny bőre nem izzad és nem melegszik át (még nyáron sem).

A babakocsi bőrbetétje báránygyapjúból készült. Előállítása során semmilyen káros vegyületet nem használtunk. Bolyhos, sűrű szőr jellemzi, amely évszázadok óta ismert figyelemre méltó gyógyító tulajdonságairól. Ez az anyag fenomenálisan szabályozza a légáramlást és egészséges pihenést biztosít a gyermek számára. A báránygyapjú biztonságos az allergiások számára is – megakadályozza a baktériumok, gombák, allergének és vírusok szaporodását. Tapintásra kellemes, nem 'harap', nem irritálja a bőrt és eltávolítja a nedvességet. Annak érdekében, hogy a betét a lehető leghosszabb ideig szolgáljon Önnek, gondoskodjon a báránybetétről : időnként fésülje meg, szellőztesse ki a friss levegőn és tegye ki napfénynek.

Speciálisan kialakított formájának köszönhetően a babakocsi betét tökéletesen illeszkedik különféle típusú babakocsikba, sőt babahordozókba is. Gond nélkül használható mint pléd, hálózsák vagy babatakaró alternatívájaként is. A betét teljesen biztonságos a babák számára az életük első napjától kezdve. Szóval ez egy érdekes ötlet lehet az első ajándék újdonsült szülőknek vagy keresztelői ajándék.

A termék ápolása: A betétet ajánlott kézzel mosni, időnként elegendő a friss levegőn kiszellőztetni és napfénynek kitenni.

Törődes: Itt mindent megtudhat a báránybőr és gyapjú papucsok törődesről.

Összetevők: báránybőr, báránygyapjú

Származási ország: EU

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás - termék paraméterei

KategóriaBabakocsik

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás - ár és elérhetőség előzményei

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás - egyéb érdekes termékek

Vanuba Babakocsi betét báránybőrből Ingyenes szállítás - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?