Vákuumos lezárók a friss élelmiszerek hosszabb tárolására
18.11.2022 | Szerkesztőség

Vákuumos lezárók a friss élelmiszerek hosszabb tárolására

Nagy háztartásra főzöl? Le kell fagyasztania vagy tárolnia kell főtt ételt, friss gyümölcsöt, zöldséget vagy húst? Viselkedj profiként a konyhában. Őrizze meg természetes színüket, illatukat és ízüket! Vákuum! Az élelmiszer hosszabb ideig friss marad. Akár ötször tovább! Idegen szagok és baktériumok nem jutnak be a vákuumzáras csomagolásba. Ugyanakkor sok tárhelyet takaríthat meg a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

Hogyan kell csinálni? Tárolja az élelmiszereket vákuumtartályban vagy zsugorfóliában. Használjon porszívót az összes felesleges levegő kiszívásához. A zsugorfólia lemásolja az étel körvonalait, és szorosan becsomagolja. Ügyeljen a szívás vége jelzésére . Zárja el a vákuumszelepet . Hegesztéssel ellátott vákuumtömítő esetén kézzel zárja le a fóliát, különben a folyamat automatikusan befejeződik. A nyílás hermetikusan le lesz zárva. És kész. A zacskós porszívózású élelmiszerek előnye a kisebb térfogat és a gazdaságosabb tárolás.

Próbáld ki magad, mely ételeket jobb szilárd edényekben és dobozokban porszívózni, és melyeket zsugorfóliában. A nagyon törékeny élelmiszereket vagy bogyókat először le kell fagyasztani, majd fel kell porszívózni. Megakadályozza, hogy zúzódásokat okozzanak a zsebében.



Háztartási porszívók

Háztartási porszívók

A háztartási porszívók alkalmi használatra alkalmasak.

Próbáld ki a vákuumszivattyúkat . Ők a legolcsóbb alternatíva. Speciális kannákkal vagy zacskókkal használják. Kell nekik egy kis gyakorlat. A létrejött kapcsolatok nem a legerősebbek. Friss élelmiszerek rövid távú tárolására alkalmasak.

Az automata vákuumgépek praktikusabbak. Helyezze be az élelmiszertáska végét a készülékbe az utasításoknak megfelelően. A készülék automatikusan kiszívja a levegőt és lezárja a zacskót. Integrált vágó esetén vágja le a zacskó felesleges részét és tárolja.

Válasszon szabványos 30-40 cm szélességű eszközöket a táska vagy a fólia szélességétől függően.

A választás egyik fontos paramétere a teljesítmény . Lásd a levegőelszíváshoz elegendő vákuummal rendelkező eszközöket. Hazai körülmények között 0,7-0,9 bar tartományban. Figyelje a levegő szívási sebesség paraméterét is. 12 l/perc sebesség elegendő.

  • megfizethető, kisebb, kompakt méretek, kézi - szívóerő és vákuum impulzusvezérlés, gazdag vákuumtartozékok, csövek vákuumüvegekhez, vákuumdugók borhoz, vákuumtartályok vákuum alatti pácoláshoz, jó ár/teljesítmény arány
  • klasszikus hegesztés, kisebb teljesítmény, kevesebb funkció, olcsóbb anyagokból, alacsonyabb feldolgozási minőség, magasabb eredeti tartozékok ára

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?


Vákuumos zacskók

Professzionális porszívók

Professzionális porszívók

Nem elég az otthoni porszívó ereje? Erősebb, erősebb készülékre van szüksége? Biztosítson egy professzionális porszívót kiváló teljesítménnyel. Alkalmasak gyakori használatra és nagy mennyiségű élelmiszer csomagolására. Szabályozza a nyomást a gyengéd levegőelszívás üzemmódban törékeny vagy folyékony élelmiszerek porszívózásához.

Folyamatosan dolgozzon a beépített vákuumfólia tálcával.

Vágja le a kényelmesen felszívott fóliát egy kiváló minőségű integrált vágóeszközzel . A csúszásgátló kezelés megkönnyíti a kezelést.

A pácolás funkcióval a hús extra gyorsan vákuum alatt pácolódik.

  • dupla hegesztés, extra erős varrat folyékony élelmiszerekhez, nagy teljesítményű, kereskedelmi használatra alkalmas, folyékony élelmiszerek porszívózására alkalmas, edény a túlzott nedvességhez, alacsonyabb zajszint, hőmérséklet figyelés a felszívott zacskó vagy doboz belsejében, kijelző a paraméter beállításához és a hőmérséklet figyeléséhez, érintésvezérlés, rozsdamentes acél kivitel
  • magasabb vételár

Hogyan válasszunk fagyasztót?


Vákuumos tömítők a sous-vide módszerhez

Vákuumos tömítők a sous-vide módszerhez

Szereted a modern főzési módszereket?

Az ínyenc sous-vide módszer esetén vákuumban és vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten készíti el az ételt hosszú ideig.

Egyszerűen készíthet egészséges és ízletes ételeket porszívó és Sous-vide főzőlap vagy fazék segítségével. Egyenletesen és finoman főzzük az ételt. Élvezze az ételek valódi ízét saját konyhájában.

A sous-vide- hoz készült vákuumfóliákat kifejezetten főzéshez tervezték, akár 120°C-ig is ellenállnak a magas hőmérsékletnek.

  • alacsony hőmérsékletű ínyenc főzés automata egyenletes hőmérséklet fenntartása modern design
  • hosszabb sous-vide főzési idő

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.