Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 330 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű - termékleírás

A Solier három részes bőrönd szett a legigényesebb utazóknak készült. A modern, könnyű bőröndök rendkívül tartós, karcálló ABS Plus műanyagból készültek. A bőröndök kétszintes teleszkópos fogantyúval vannak ellátva. A biztonság érdekében a cipzárakon kívül kódos biztonsági zárral vannak ellátva. Tartós, duralumíniumból készült beépített kerettel és négy kerékkel rendelkeznek, amelyek stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. Specifikációk:Felső anyaga: ABS (akrilnitril, butadién, sztirol)4 forgatható kerékKivehető kerekekVíz- és karcálló anyagKönnyű tisztításBiztonsági zárBelső hálós zsebTeleszkópos fogantyúkŰrtartalom:S: 33 literM: 55 literL: 85 literMéretek:S:Külső/belső magasság: 55 cm / 46 cmKülső/belső szélesség: 43 cm / 40 cmMélység: 27 cmM:Külső/belső magasság: 64 cm / 55 cmKülső/belső szélesség: 43 cm / 40 cmMélység: 27 cmL:Belső/külső magasság: 75 cm / 66 cmBelső/külső szélesség: 49 cm / 46 cmKülső mélység: 30 cmBiztonsági zár kódolása:A zár alapból 0-0-0 állásba van állítva.Nyomja meg az 1-es gombot a nyíl irányába.Ebben az állásban állítsa be az egyes számjegyeket a választott pozícióba.Engedje el a gombot . Az új kódja mostantól be van állítva!Vigyázzon, hogy a számjegyek beállítása közben ne engedje el a gombot!

Termék Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű csoport termékei között található Kertészeti kellékek, az eladó ajánlatában Bonu.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Nagy bőröndök az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű - termék paraméterei

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű - ár és elérhetőség előzményei

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű - egyéb érdekes termékek

Solier Bőrönd szett STL957 pezsgő színű - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?