Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 #437124

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 #437124

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 #437124

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 660 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 - termékleírás

Az Aqua Sphere Aquaskin Shorty V3 ultrakönnyű neoprén rövidnadrág nőknek eltakarja a tested, melegen tart, nem korlátozza a mozgásodat és véd a káros UV-sugaraktól. A technológiának köszönhetőenThermo-Guardbiztosítja a ruhakiváló hőszigetelést, maximális rugalmasságotés a lábak és a mellkas mozgásterjedelmét. Az ultravékony YAMAMOTO 38 neoprén (1,5 mm) maximális mozgásszabadságot biztosít és melegen tart. A speciális panelek az ágyékban és a hónaljban jobb kényelmet biztosítanak és csökkentik a kidörzsölődés kockázatát. Azáltal, hogy a ruha melegen tartja a törzsizmokat, segít csökkenteni az izomgörcsöket is, így az úszóedzésből a lehető legtöbbet hozhatja ki. A búvárruha fel- és levétele a könnyen használható hátsó cipzárnak köszönhetően óramű pontossággal fog menni. Ez a búvárruha nem alkalmas mindennapi használatra, és 6 hónapos rövidített garanciális idővel rendelkezik.

Termék Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 #437124 csoport termékei között található Női rövidnadrág, a márka gyártja Aqua sphere, az e-shopban megtalálod Swimaholic.hu.

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 - termék paraméterei

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 - ár és elérhetőség előzményei

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 - egyéb érdekes termékek

Ujjatlan női neoprén úszódressz aqua sphere aquaskin shorty v3 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?