Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 831 879 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék - termékleírás

Szerelés teak asztal és 4 vagy 6 állítható szék ad a kert vagy a terasz jobb nyári hangulatot. Elegáns és nagyon praktikus egzotikus fa előállításához felhasznált szükséges luxushajó tökéletes befogadására vendégek egy nyári party. Azt is vegye szépen kerthelységben és elegáns belső térrel, például télikertek. Kapsz kemény asztal és szék teak fa minősége A termelés asztal és szék szettek rangos Monte Laguna használt minőség burmai teak, ami arany, ropogós és nagyon tartós. Teak az egyik legjobb lehet kérni - az abból előállított, valamint a luxus jachtok. Mivel a magas olajtartalom ez fájt, és nem is a megfelelő nedvességet. Mégis, teakfa bútor évenként ajánlott impregnált teak olaj, amely akkor is megtalálja kínálatunkban, és egyszerűen add meg a kosarat. Miért válassza kert Monte Laguna szerelvény 200 (1 + 4, 1 + 6)? Kivételesen erős és tartós egzotikus teak Meleg fa megjelenés Nagyon kellemes tapintású Univerzális használatra kül- és beltéri Ellenállás nap, a szél, az eső és a túlzott nedvesség Egyszerű karbantartás 1 év Rengeteg ülések kapacitása legfeljebb 130 kg Gyors szállítás, mi állomány Lásd még egyéb jelentések teak . Sestava obsahuje: 1x Tek masszív asztal Monte Carlo

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja DEOKORK, az eladó ajánlatában i-kertibutor.hu.

Termék Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik DEOKORK, az e-shopban megtalálod i-kertibutor.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik DEOKORK az e-shop kínálatában i-kertibutor.hu.

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék - termék paraméterei

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék - ár és elérhetőség előzményei

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék - egyéb érdekes termékek

Teak kerti garnitúra MONTE LAGUNA 200 4x LAGUNA kerti állítható szék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?