Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 125 945 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos - termékleírás

Ez a Flat egy elegáns mennyezeti lámpa, amely bármilyen belső térre alkalmas! Kelvinben kapcsolóval állítható: 2700 K és 5000 K között lehet. Így áttérhet a barátságos meleg fehér fényről a funkcionális fényre! Szuper praktikus! 44-es IP-értékével tökéletesen elhelyezhető a fürdőszobában. A lámpa matt üvege 'tompítja' a fényt, és lágy megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A lámpa magassága 6 cm, hossza 45 cm, szélessége 45 cm. A szerelőlap hossza 20 cm, szélessége 20 cm. A lámpa beépített LED fényforrással rendelkezik 23 Wattos, 2800 lumenes és 20000 égési órával. A mennyezeti lámpa kapcsolóval 3 lépésben tompítható, amellyel extra hangulatot teremthet a szobában. Amikor megnyomja a kapcsolót, ha 100% -os fényt kap (teljes fény), újra megnyomva 60% -os fényt kap. Harmadik alkalommal 30% fényt kap (hangulati fény). Töltse ki lakberendezését ezzel a Lakással!

Termék Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos termékcsoporthoz tartozik LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos - termék paraméterei

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos - ár és elérhetőség előzményei

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos - egyéb érdekes termékek

Szögletes mennyezeti lámpa króm 45 cm, LED IP44-el, lapos - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?