Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 815 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket - termékleírás

Szív vágó 3D A sdce alakját kis tételben nyomtatták ki egy 3D nyomtatón. Javasoljuk, hogy használat előtt langyos vízben és mosószerrel mossa ki. A klasszikus ónozottakkal ellentétben, amelyek nem kerülhettek a mosogatógép közelébe, a műanyag kivágók tartósabbak, mégis a munkából adódóan nem javasoljuk, hogy túl sokat mosogassuk őket a mosogatógépben, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius-fok) öblítsük le őket. A mosogatógépekben használt sók és vegyi anyagok zavarhatják őket. Ezért a 3D nyomtatott kivágások és lyukasztók tisztításának legjobb módja, ha vízsugár alatt leöblítjük őket, majd a maradék tésztadarabokat vagy anyagot egy hosszú sörtéjű kefével megtisztítjuk. A kivágásokat nem lehet a sütőbe tenni. Legfeljebb 50 °C-os tésztán/anyagon használhatóak. A süteménykivágó formákat nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az idő múlásával bekövetkező színváltozások nem károsak.  Anyag: 3D nyomtatókhoz való, élelmiszeripari szempontból biztonságos PLA műanyag Magasság kb. 7 cm

Termék Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket termékcsoporthoz tartozik 3D nyomtatás, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az rózsaszín, anyagi változat az Bioplasztikus PLA, az eladó ajánlatában Cukraszvilag.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik 3D nyomtatók, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az rózsaszín, anyagi változat az Bioplasztikus PLA, az eladó ajánlatában Cukraszvilag.hu.

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket - termék paraméterei

SzínRózsaszín
AnyagBioplasztikus PLA
KategóriaNyomtatók, Vágók, 3D nyomtatás, 3D nyomtatók
MárkaDortmarket
Színrózsaszín
AnyagBioplasztikus PLA
E-shopCukraszvilag.hu

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket - ár és elérhetőség előzményei

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket - egyéb érdekes termékek

Szív vágó Minecraft Pixel - 3D nyomtatás - Dortmarket - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?