Szekrény Cali  C15 Artisan

Szekrény Cali C15 Artisan

Szekrény Cali  C15 Artisan

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 182 177 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szekrény Cali C15 Artisan - termékleírás

Cali Rendszer Érdekes design, egyedi szerkezet és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali sorozat figyelemre méltó bútorainak fő erősségei. Ideális azok számára, akik szeretik követni a legújabb trendeket, de a modern és funkcionális megoldások vezérlik őket. A Cali sorozatú bútorok különösen az ipari és padlásszobák tökéletes berendezései. Dekoratív lécek A Cali sorozat megkülönböztető elemei minden bizonnyal a dekoratív lécek lesznek, azaz a frontokra szerelt függőleges lécek, amelyek a fekete, matt felülettel és a meleg fa színnel kombinálva különösen divatosak, határozottan megkülönböztetik ezt a rendszert. Egy ilyen módon felújított bútordarab egyedi berendezési tárgy lesz. A bútor szépségét a színe is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes famintázat pedig rendkívül hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern enteriőrökbe, így tökéletes megoldás minden otthonba és lakásba.   Tartós anyagok és masszív kivitelezés A Cali rendszer szekrények tartós Artisan tölgyfa bútorlapból készülnek. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútorok hosszú évekig szolgálják az otthont. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garantálja a jó vételt!   Tökéletesen illeszkedik a háztartás tagjainak igényeihez A Cali kollekció bútorok esetében lehetőség van a berendezés megvásárlására masszív, fém lábakkal (Cali lábak) ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is képesek megemelni a bútorokat! Ideális megoldás az ipari belső terekbe, a fémlábakon álló bútorok esztétikai szigorúságukban és könnyedségükben tökéletesen illeszkednek oda. Ha olyan modern tolószekrényt keres, amely a funkcionalitást egyedi, kissé magasított megjelenéssel ötvözi, akkor nálunk pont az Ön számára találtunk valamit. A harmóniát és az egyensúlyt a természetes Artisan árnyékoló fekete kiegészítőkkel és egy rácsos betéttel kombinálták. Az elöl elhelyezett nagy tükör vizuálisan megnöveli a teret. A kisebb és nagyobb területek befogadására két szekrényméretet hoztunk létre: 179 és 199. A Cali kollekció minden darabja a legmagasabb minőségű anyagokat és a masszív kivitelezést ötvözi.

Termék Szekrény Cali C15 Artisan termékcsoporthoz tartozik Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Szekrény Cali C15 Artisan - termék paraméterei

Szekrény Cali C15 Artisan - ár és elérhetőség előzményei

Szekrény Cali C15 Artisan - egyéb érdekes termékek

Szekrény Cali C15 Artisan - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?