Szekrény 3 ajtó CALMO fehér

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 362 325 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér - termékleírás

Nagyon tágas 3 ajtós szekrény kiváló minőségű csendes zárórendszerrel. Alumínium fogantyúk. Belül 2 függőleges válaszfal és különféle lehetőségek a szekrény belső elrendezésére - 4 polc a középső részen (anélkül, hogy ebben a részben akasztórudat illesztenének), és például 2 polc / akasztórúd az egyik oldalon, 2 polc / akasztórúd pedig a másik oldalon oldalsó - standard 4 polc a középső részhez, valamint 4 polc és 2 függesztő rúd a külső részekhez - további polcokat is vásárolhat (maximum 4 darab). A polcok és rudak 0-64 mm tartományban állíthatók. A középső ajtó a bal és a jobb oldalra szerelhető (döntés a telepítés utolsó fázisában). Anyagok: lakkozott MDF deszka, belső elemek - laminált deszka.

Termék Szekrény 3 ajtó CALMO fehér termékcsoporthoz tartozik Alumínium bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér - termék paraméterei

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér - ár és elérhetőség előzményei

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér - egyéb érdekes termékek

Szekrény 3 ajtó CALMO fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?