Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ - termékleírás

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ Gyermek biciklisisak Spokey My Little Pony PONY:- maximális védelmet nyújt a gyermek fejének kerékpározás, görkorcsolyázás, gördeszkázás vagy rollerozás közben,- ultrakönnyű, így nem jelent felesleges terhet,- EPS habból készült belső réteggel rendelkezik, amely nem csak elnyeli az ütközés erejét egy esésnél, hanem tökéletesen elnyeli az egyenetlen felületen való közlekedés okozta rezgéseket is,- a Head Lock állítási rendszernek köszönhetően lehetővé teszi a gyermek fejkörfogatának optimális beállítását,- 6 szellőzőnyílással rendelkezik, hogy a gyermekek kényelmesen érezzék magukat utazás közben.A Pony Pals a kicsiknek szóló animációs sorozat, az Én kicsi pónim kedvenc karakterei. A gyerekek szerették őket bátorságukért, optimizmusukért, szorgalmukért és csodálatos varázslatos képességeikért. Barátok, akik sok vidám kalandon keresztül támogatják egymást. Mostantól a kisgyermeked számára is nagyszerű barátok lehetnek - kerékpározás, görkorcsolyázás vagy rollerezés közben! A Spokey PONY sisakon, amely megvédi a gyermek fejét a veszélyes balesetektől és sérülésektől, amelyek mind a korcsolyázás világában tett első lépések során, mind a gyors és dinamikus lovaglás során előfordulhatnak. Minden kislány imádni fogja az egyedi mesebeli dizájnt.Ultrakönnyű sisak Head Lock állítási rendszerrel A My Little PONY sisak abszolút ideális a gyermekek számára, mivel rendkívül kényelmes Head Lock állítási rendszerrel rendelkezik, amely a választott mérettől függően 48-52 vagy 52-56 cm között mozog, és amelynek köszönhetően a sisakot optimálisan a gyermek fejkörfogatához lehet igazítani. Ugyanakkor a sisak együtt nő a gyermekkel! Az alkalmazott biztonsági klipsz lehetővé teszi a pánt állandó méretének beállítását, és biztosítja a sisak könnyű rögzítését és leoldását. Ráadásul a Spokey My Little PONY sisak 6 szellőzőnyílással rendelkezik, hogy a gyerekek kényelmesen érezzék magukat menet közben! A belső réteg EPS-habból készül, amely nemcsak az eséskor fellépő ütőerőt nyeli el, hanem az egyenetlen felületen való közlekedés okozta rezgéseket is elnyeli. A Spokey HASBRO PONY gyermek kerékpáros sisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN1078 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a sisak minden szükséges biztonsági vizsgálaton megfelelt. Ezért a HASBRO PONY sisak ideális választás az első lépésekhez a korcsolyázás világában. Paraméterek: szabályozás: külső felület: PVC belső réteg: EPS szellőzőnyílások száma: 6 súly: 200 g +/-10 g gyors rögzítés a nyak alatt kiváló védelem a homlok és a tarkó számára tanúsítvány: CE, EN 1078 Gyerekek kerékpározás » Gyerek sisakok » Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros sisakok a márkától Spokey.

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ - termék paraméterei

IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaSpokey

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ - ár és elérhetőség előzményei

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ - egyéb érdekes termékek

Spokey HASBRO PONY Gyermek kerékpáros sisak, 48-52 cm, kék, zn. AZ ÉN KIS PÓNILÓ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?