A legnagyobb termékpaletta márkáknál érhető el Specialist, Bálint Cseppek, Gimborn, Payot, TOMFIT alebo SYIS. Minden márka
A mustármagból nyert olaj antioxidánsokban, omega-3 zsírsavakban és omega-6 zsírsavakban gazdag. | Mustárolaj: | | segíti a belső rendszerek minden létfontosságú funkciójának stimulálását | javítja az emésztést | erősíti a védelmi funkciókat | energiával és vitalitással
Az olaj íze változhat az alapanyag származási országától függően. Tulajdonságai és minősége nem változik. A simább íz az egyiptomi alapanyagokra jellemző, az etiópiai alapanyagok sokkal erőteljesebb ízt adnak az olajnak. A származási ország lehet Üzbegisztán és India
Biológiailag aktív étrend-kiegészítő. Természetes antioxidáns és immunitás aktivátor. Olvassa el az 5 tényt a cédrus gyantáról. | | Alkalmazási mód: felnőttek és 14 év feletti gyermekek számára napi 2x 1/2 teáskanál (2,5 ml), 1 hónapig. Ez a kezelés évente 2-3
A dióolaj táplálkozási szempontból nagyon értékes. Ennek oka elsősorban a magas fehérje-, szénhidrát-, B-, D-, E-, K-, C-vitamin, kolin, ásványi anyagok (kálium, magnézium, vas, mangán, jód stb.), valamint telítetlen zsírsavak komplex vegyületeinek (főként linolsav) tartalma
A szezámolajat gyulladáscsökkentő hatása jellemzi. Köszönhetően annak, hogy a szervezet könnyen megemészti és hasznosítja értékes anyagait, gyermekek számára is alkalmas. | Olajaink közül ez az olaj a legalkalmasabb hidegkonyhai használatra. | Felhasználás módja: Naponta 3
Az egy és többszörösen telítetlen zsírsavak (omega 3,6-zsírsavak) forrása, valamint a B1, B2, B3, B5, B6, E vitamin gazdag forrása. Megtalálható benne továbbá: kén, kobalt, nikkel, jód, réz, kálium és cink. Hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő
Az egy és többszörösen telítetlen zsírsavak (omega 3,6-zsírsavak) forrása, valamint a B1, B2, B3, B5, B6, E vitamin gazdag forrása. Megtalálható benne továbbá: kén, kobalt, nikkel, jód, réz, kálium és cink. Hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő
A tökmagolajat a tökmag sajtolásával állítják elő, összetéveszthetetlen szín, aroma és kellemes íz jellemzi. | Ezért nem hiányozhat egyetlen modern konyhából sem, és ha még nem tette volna, akkor mindenképpen illessze be étrendjébe. | Ezenkívül a tökmagolaj különösen
A tökmagolajat a tökmag sajtolásával állítják elő, összetéveszthetetlen szín, aroma és kellemes íz jellemzi. | Ezért nem hiányozhat egyetlen modern konyhából sem, és ha még nem tette volna, akkor mindenképpen illessze be étrendjébe. | Ezenkívül a tökmagolaj különösen