Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden - termékleírás

Frissítse fel belső terét a Caiden mennyezeti lámpával. Mivel acélból készült és fekete színben készült, igazi kötelező darabja a modern belső térnek. A mennyezeti lámpa nem cserélhető LED világítással rendelkezik. Ennek a mennyezeti lámpának a hossza 74 cm, szélessége 45 cm és magassága 9,5 cm. A nem cserélhető LED világítás 50 wattot fogyaszt és átlagosan 25 000 égési órát bír. A nagy, akár 4900 lumen fénykibocsátásnak köszönhetően a mennyezeti lámpa alkalmas funkcionális világításra. Ez a mennyezeti lámpa is okos. Ez azt jelenti, hogy okostelefonjával vagy intelligens otthoni rendszerével távolról is vezérelhető. Ez a mennyezeti lámpa szabályozható, az alkalmazásban vagy a mellékelt távirányítóval. A LED RGB funkcióval rendelkezik, így a fény színét is beállíthatja például pirosra, kékre vagy zöldre. Kiegészítés a belsődhöz, Caiden!

Termék Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden termékcsoporthoz tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden - termék paraméterei

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden - ár és elérhetőség előzményei

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden - egyéb érdekes termékek

Intelligens mennyezeti lámpa fekete kerek távirányítóval - Caiden - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?