Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith - termékleírás

Felhasználhatná a modern belső tér frissítését? Akkor a Ronith mennyezeti lámpa az, amit keres! A mennyezeti lámpa alumíniumból készült és acél színű kivitelben. Ez a lámpa integrált LED világítással rendelkezik. A mennyezeti lámpa átmérője 40 cm, magassága 8 cm. Az integrált LED-világítás átlagosan 20 000 égési órát bír ki, és 27 wattot fogyaszt. A LED maximális fényereje 3250 lumen, ami igazi erőművé teszi! Egy ideig nincs otthon? Ezután a Ronith távolról vezérelhető okostelefonjával vagy intelligens otthoni rendszerével. Ez a mennyezeti lámpa Kelvinben szabályozható 2700 és 5000 Kelvin között, a fényerőszabályzóval együtt. A Ronith segítségével mindig a megfelelő fényt kapja otthonába!

Termék Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith csoport termékei között található Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith - termék paraméterei

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith - ár és elérhetőség előzményei

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith - egyéb érdekes termékek

Intelligens mennyezeti lámpa acél 40 cm távirányítóval - Ronith - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?