Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith - termékleírás

A Ronith mennyezeti lámpa igazi szemet gyönyörködtető a modern enteriőrben! A mennyezeti lámpa arany és acélból készült. Ez a lámpa integrált LED világítással rendelkezik. A mennyezeti lámpa átmérője 59 cm, magassága 8 cm. A nem cserélhető LED világítás 38 wattot fogyaszt, és átlagosan 20 000 égési órát bír. A maximálisan 4570 lumen fényerejű lámpa sok fényt ad, ezért alkalmas funkcionális világításra. Egy ideig nincs otthon? Ezután a Ronith távolról vezérelhető okostelefonjával vagy intelligens otthoni rendszerével. Döntse el saját maga, hogy a mennyezeti lámpa elsötétítésével milyen hangulatot szeretne teremteni. A Ronith szabályozható, a fényerőszabályzót tartalmazza. Nem hagyhatod abba, hogy ezt a mennyezeti lámpát bámuld: a Ronith nem hiányozhat az otthonodból!

Termék Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith csoport termékei között található Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith - termék paraméterei

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith - ár és elérhetőség előzményei

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith - egyéb érdekes termékek

Intelligens mennyezeti lámpa sárgaréz 59 cm távirányítóval - Ronith - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?