Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith - termékleírás

A Ronith mennyezeti lámpa teljesen otthon érzi magát a modern belső térben. A lámpa alumíniumból készült és sötétszürke színű. Ez a lámpa integrált LED világítással rendelkezik. A lámpa átmérője 79,4 cm, magassága 8 cm. A nem cserélhető LED világítás 58 wattot fogyaszt, és átlagosan 20 000 égési órát bír ki. A nagy, akár 7000 lumen fénykibocsátásnak köszönhetően a mennyezeti lámpa alkalmas funkcionális világításra. Elfelejtette lekapcsolni a lámpát? Távolról irányíthatja a világítást okostelefonjával vagy intelligens otthoni rendszerével. Ez a mennyezeti lámpa Kelvinben szabályozható 2700 és 5000 Kelvin között, dimmerrel együtt. Ne habozz tovább, és menj Ronithért!

Termék Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith termékcsoporthoz tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith - termék paraméterei

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith - ár és elérhetőség előzményei

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith - egyéb érdekes termékek

Smart mennyezeti lámpa sötétszürke 79 cm távirányítóval - Ronith - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?