Sisak NILS Extreme MTV50 kék

Sisak NILS Extreme MTV50 kék

Sisak NILS Extreme MTV50 kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 508 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sisak NILS Extreme MTV50 kék - termékleírás

Sisak NILS Extreme MTV50 kék NILS Az Extreme MTV50 egy kerékpáros sisak, amely gondoskodik a biztonságos közlekedésről, legyen szó kerékpározásról, robogózásról, gördeszkázásról vagy gördeszkázásról. Az MTV50 In-mold technológiával készül, ahol a polisztirolt magas hőmérsékleten és nyomáson fecskendezik a polikarbonát héjba, így tökéletes kötés jön létre, és az így kapott sisak rendkívül könnyű és erős. Ütközés esetén az energia a sisak teljes felületén eloszlik, és a habpárnákon keresztül továbbterjed. A sisak három méretben kapható, és a sisak hátulján található kerék elforgatásával könnyen beállítható a fejkörfogat. A hosszában állítható pánton található műanyag csat megkönnyíti az MTV50 fel- és levételét. Az elülső nyílások hálóval vannak ellátva, hogy megakadályozzák a rovarok bejutását. PARAMÉTEREK Anyag PC, EPS, nejlon, PP In-mold kialakítás Hosszában állítható állpánt csattal A fej kerületének beállítása a forgókerékkel 23 szellőzőnyílás Levehető címke Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Sisak NILS Extreme MTV50 kék

Termék Sisak NILS Extreme MTV50 kék csoport termékei között található Kerékpáros sisakok a márkától Nils Extreme az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Sisak NILS Extreme MTV50 kék - termék paraméterei

nagyság53-55
nagyság55-58
nagyság58-61
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaNils Extreme
E-shopGamisport.hu

Sisak NILS Extreme MTV50 kék - ár és elérhetőség előzményei

Sisak NILS Extreme MTV50 kék - egyéb érdekes termékek

Sisak NILS Extreme MTV50 kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?