Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 479 330 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200 - termékleírás

Nagy sarokkanapét keres a nappaliba? Ön a megfelelő helyen van. A Bergamo egy U alakú ülés, amely első látásra bátorítja a pihenést. A mély ülés és a kényelmes háttámla garantálja a kényelmet. A jellegzetes dekoratív öltést mind az ülésre, mind a háttámlára felvittük, hogy varázst adjanak a bútoroknak. Az ülés harmonizált egy minimalista elrendezésben, ahol ez lesz a figyelem középpontja. A Bergamo nem csak kiváló forma, hanem teljes funkcionalitással és ergonómiával is rendelkezik. A bútorok alvási funkcióval és ágyneműk praktikus tárolására alkalmasak, valamint a fejtámlák és a főszövettel kárpitozott háttámla dőlésszögének beállítására is alkalmasak. Kiváló minőségű, gondoskodó felület és a legkisebb részletekre való figyelem teszi a kanapét nemcsak kényelmes bútorokká, hanem mindenekelőtt tetejéig luxussá.

Ez a termék a kategóriába tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200 - termék paraméterei

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200 - ár és elérhetőség előzményei

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200 - egyéb érdekes termékek

Sarokgarnitúra szett Bergamo U B Viton 200 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?