Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 397 426 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198 - termékleírás

Modern sarokkanapét keres a nappali szobába? A megfelelő helyen van. A Bergamo egy sarokkanapé, amely első pillantásra megkönnyíti a pihenést. A mély ülés és a kényelmes háttámla garantálja a kényelmet. Az ülésen és a hátsó részen jellegzetes dekoratív öltést használtak, ami bűbájt kölcsönöz a bútoroknak. A sarokkanapé alkalmas lesz minimalista rendezvényekre, ahol ez a bútordarab lesz a fókuszpont. A Bergamo nem csak kiváló formatervezéssel rendelkezik, hanem teljes funkcionalitással és ergonómiával is rendelkezik. A bútorok alvási funkcióval és praktikus tárolóhellyel rendelkezik az ágyneműk számára, valamint a főszövettel borított fejtámlák és háttámla dőlésszögének beállításával. Kiváló minőség, gondozó felület és a legkisebb részletekre való figyelem nemcsak kényelmessé teszi az ülést, hanem mindenekelőtt a luxus érzetét nyújtja.

Ez a termék a kategóriába tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198 - termék paraméterei

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198 - ár és elérhetőség előzményei

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198 - egyéb érdekes termékek

Sarokgarnitúra szett Bergamo L B Viton 198 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?