Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 080 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben - termékleírás

A kerti kocsit sokféleképpen lehet használni. Otthoni használatra és különböző munkahelyeken egyaránt jól működik. A kertészek biztosan használják kerti szerszámok, cserepes növények, földzsákok vagy aprított fa szállítására. A gyümölcsösben is jól jön gyümölcsszedéskor, például alma, körte stb. szedésénél. Az ilyen típusú kerti kocsi nagy előnye, hogy az egész kocsi kis méretűre összecsukható. Ez garantálja a nagyfokú használati kényelmet. A kerti kocsi egyetlen kézmozdulattal összecsukható, bőröndbe tehető, vagy kis helyen eltehető. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így akár 90 kg-os terhelést is kibír. Stabil fémszerkezettel és tartós és vízálló anyagból (600D poliészter) készült bevonattal rendelkezik. A kényelmes fogantyúnak köszönhetően a kocsi könnyen szállítható, még rakománnyal megrakva is. A fix kerekek 360⁰-ban forognak, így nagy terheléssel is zökkenőmentes utazást biztosítanak. Specifikációk: Méretek kibontott állapotban: szélesség: 46 cm, hosszúság: 84,5 cm, magasság: 58 cm (fogantyú nélkül). Fogantyú hossza: 66,5 cm Mélység: 30 cm Kerekek: műanyag, átmérő: 19,5 cm Súly: 10 kg Térfogat: 145 liter Szín: zöld

Termék Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben csoport termékei között található Kerti kocsik az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben - termék paraméterei

KategóriaKerti kocsik
E-shopBonu.hu

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben - ár és elérhetőség előzményei

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben - egyéb érdekes termékek

Praktikus többcélú szállító kocsi zöld színben - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?