Oversized ruha Nebbia 522  S #268521

Oversized ruha Nebbia 522 S #268521

Oversized ruha Nebbia 522  S #268521

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Oversized ruha Nebbia 522 S - termékleírás

Minden sportos lány szereti a kihívásokat. Viseld ez a többfunkciós oversized ruhát és kombináld korlátlan stílusban! :). A minimalista dizájn, az ikonikus NEBBIA márka csíkok és az időtlen fekete szín tökéletes kombinációt hoznak létre számodra. Ez az oversized ruha a térd fölöttig ér, 3/4 ujjú, kellemes anyagból készült. Sportos megjelenést, játékosságot és stílust testesít meg. Rajtad áll, hogy kombinálod -e leggings-szel vagy sportcipővel, de akár csizmával is tökéletes lehet.Technikai adatok - Oversized ruha Nebbia 522: Oversized szabás Minimalista dizájn 3/4 ujj Könnyen kombinálható darab Puha és kellemes anyag Oldalán NEBBIA csíkok Anyag: 92% PAMUT, 8% ELASTANE

Ezt a terméket a csoportban találja Női ruha, a márkához tartozik Nebbia, méretben S, színes változatban fekete.

Termék Oversized ruha Nebbia 522 S #268521 termékcsoporthoz tartozik Női Ruházat, a márka gyártja Nebbia, méretben S, a színváltozat az fekete.

Ez a termék a kategóriába tartozik Lányok ruha, a márkához tartozik Nebbia, méretben készül S, színes változatban fekete.

Oversized ruha Nebbia 522 S - termék paraméterei

Színfekete
Méretfekete
KategóriaRuhák, Női ruha, Női Ruházat, Lányok ruha
MárkaNebbia
MéretS
Színfekete

Oversized ruha Nebbia 522 S - ár és elérhetőség előzményei

Oversized ruha Nebbia 522 S - egyéb érdekes termékek

Oversized ruha Nebbia 522 S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?