A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 543 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetétel: zöld olajbogyó, víz, paprika krém 18% (paprika,stabilizátor: natrium alginat, sűrítő anyag: guar gumi, szílárdító anyag: kalcium-klorid), étkezési só (max7%), savanyúságot szabályzó anyag: tejsav Kalória/ 100 g 123, Fehérje/ 100 g 0,9, Zsír/ 100 g 13, Szénhidrát/ 100 g 3.
Termék Olajbogyó zöld magozott paprikakrémmel töltve 156 ml hozzá van rendelve egy EAN kód 8426622201304.
Kategória | Krémek, Stabilizátorok, Olajbogyó |
EAN | 8426622201304 |
Összetétel: zöld olajbogyó, víz, paprika krém 18% (paprika,stabilizátor: natrium alginat, sűrítő anyag: guar gumi, szílárdító anyag: kalcium-klorid), étkezési só (max7%), savanyúságot szabályzó anyag: tejsav Kalória/ 100 g 123, Fehérje/ 100 g 0,9, Zsír/ 100 g 13,
Összetétel: zöld olajbogyó, víz, paprika krém 18% (paprika,stabilizátor: natrium alginat, sűrítő anyag: guar gumi, szílárdító anyag: kalcium-klorid), étkezési só (max7%), savanyúságot szabályzó anyag: tejsav Kalória/ 100 g 123, Fehérje/ 100 g 0,9, Zsír/ 100 g 13,
Fekete magozott olajbogyó. Az olajbogyót először Görögországban, valószínűleg Kréta szigetén termesztették kb. Kr. e. 3500-ban. Észak- Afrikába és Kis-Ázsiába a föníciai kereskedőkön keresztül jutott el. Az egyiptomi királysírokban is találtak belőle. A misszionáriusok
Összetétel: zöld olajbogyó, víz, étkezési só (max7%), savanyúságot szabályzó anyag: tejsav. Kalória/ 100 g 141, Fehérje/ 100 g 0,9 Zsír/ 100 g 2, Szénhidrát/ 100 g 0
Összetétel: Zöld Halkidiki magozott olajbogyó (51%); Víz; Mandula (9%); Tengeri só; Citromsav; Tejsav. Kalória/ 100 g 185, Fehérje/ 100 g 3,2 Zsír/ 100 g 17,3 Szénhidrát/ 100 g 1,5
Magozott olajbogyó. Az olajbogyót először Görögországban, valószínűleg Kréta szigetén termesztették kb. Kr. e. 3500-ban. Észak- Afrikába és Kis-Ázsiába a föníciai kereskedőkön keresztül jutott el. Az egyiptomi királysírokban is találtak belőle. A misszionáriusok
Zöld olajbogyó, víz, étkezési só (max7%), savanyúságot szabályzó anyag: tejsav
Zöld Halkidiki magozott olajbogyó (51%); Víz; Tengeri só; Citromsav; Tejsav
Összetétel: Zöld Halkidiki magozott olajbogyó (25%); Napraforgó olaj; Feta sajt (7%); Myzithra sajt (3%); Módosított burgonya keményítő; Tengeri só; Oregánó; Citromsav; Tejsav. Kalória/ 100 g 191, Fehérje/ 100 g 2,1 Zsír/ 100 g 18,6 Szénhidrát/ 100 g 1,8
Hutesa zöld, szeletelt olívabogyó. Az olajbogyót először Görögországban, valószínűleg Kréta szigetén termesztették kb. Kr. e. 3500-ban. Észak- Afrikába és Kis-Ázsiába a föníciai kereskedőkön keresztül jutott el. Az egyiptomi királysírokban is találtak belőle. A
Összetétel: Görög olajbogyók (kalamata, mafissa, zöld)(59,70%), ívóvíz, vörösbor ecet, tengeri só, oregano, babérlevél, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tejsav Kalória/ 100 g 211, Fehérje/ 100 g 1,55 Zsír/ 100 g 21,3 Szénhidrát/ 100 g 3,1
Napszárított paradicsom (42,86%),Zöld szeletelt olajbogyó (14,29%), napraforgó olaj, kapribogyó, fokhagyma, tengeri só, bazsalikom, fekete bors, citromsav, tejsav. Kalória/100 g 474, Fehérje/ 100 g 3,1, Zsír/ 100 g 45,4, Szénhidrát/ 100 g 10,2