Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T )

Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T )

Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T )

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T ) - termékleírás

Nokian Weatherproof 4 évszakon keresztül

Biztonság télen, precizitás nyáron. A sokoldalú Nokian Weatherproof abroncs kiváló tapadási jellemzőkkel bír. Ugyanakkor egy nyári gumiabroncs is, ami kiválóan teljesít a nyári hőségben. A futófelületi vegyület változó feltételekre szabott. Téli tapadása kiváló, közel nulla fok vagy az alatti hőmérsékleten is. Az új generációs szilika keverék lehetővé teszi a kiváló tapadást vizes utakon és az alacsony gördülési ellenállást, amely csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Havas utak Rugalmas marad alacsony hőmérsékleten, amely egy erős tapadást és pontos fékezést biztosít havon.

Nedves utak Hatékonyan megakadályozza a latyakon való felúszást és aquaplaninget illetve azonnal megáll a nedves utakon.

Száraz utak Extrém stabilitás és tapadás száraz úton, még nagy sebesség mellett is.

Tartósság egész évben. A futófelület vegyület csodálatosan működik együtt széles hőmérséklet-tartományban, és ellenáll a durva kopásnak is meleg nyári időjárásnak.

A Nokian Weatherproof gumiabroncsok első osztályú biztonságot, nagy teljesítményt és tartósságot nyújtanak egész évben. Ez a négy évszakos gumi egyesíti a megbízható téli biztonságot a pontos vezetési stabilitást és a szilárd nyári kezelhetőséget. Minden méretben található Hópehely szimbólum (3PMSF), ami azt jelzi, hogy a gumiabroncsot hivatalosan jóváhagyták a téli használatra. Az alacsony gördülési ellenállással rendelkező Nokian Weatherproof is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli gumik, márka kínálatában szerepel Nokian, boltban megtalálod Tirendo.hu, Gumik.hu.

Termék Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T ) EAN kóddal van jelölve 6419440136301.

Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T ) - termék paraméterei

Nokian Weatherproof ( 185/65 R14 86T ) - egyéb érdekes termékek