Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 50 730 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER - termékleírás

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER A FURTHERM® hőszigetelő párnával töltött téli kabát melegen tartja a testet és garantálja a szükséges hő-kényelmet. Különösen Venatékelni fogja, ha normálisan viseli a városban, téli túrákhoz és hasonlókhoz. Előnyök Vízlepergető Védi a felületet a víz behatolásától és taszítja a levegő páratartalmát. Üreges rost Maximális hőmVenasékleti kényelmet nyújt, és igényes időjárási körülmények között is felhalmozhatja az emberi test által kibocsátott hőt. Szélálló Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Felszerelés kettős hüvely levehető prémgallVena síbVenalet AnyagDovod és karbantartás Külső anyaga: 100% nejlon Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságDovodkal rendelkezik a termék. Technológia FURTHERM ® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Feszült időjárási körülmények között felhalmozódik a test hője, amelyet később Redo visszaenged, így segítve a szükséges testhőmVenaséklet fenntartását. Kényelmet és kényelmet garantál minden tevékenység során. Kabátok » Téli kabátok » Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER

Termék Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Bárok, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER - ár és elérhetőség előzményei

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER - egyéb érdekes termékek

Női téli dzseki Nordblanc Bar NBWJL6934_JER - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?