Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete #279740

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete #279740

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete #279740

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 222 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete - termékleírás

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete A szabás és az anyagok kombinációja úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a legigényesebb kerékpárosok igényeinek is A női téli kerékpáros nadrágok az idei év újdonságai. Nagy gondot fordítottunk a fejlesztésükre, és úgy alakítottuk ki őket, hogy még a legigényesebb kerékpárosok igényeinek is megfeleljenek. Az elasztikus kerékpáros nadrág belső oldalán egy szálcsiszolt anyaggal van szigetelve, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot, és hőszigetelésként is szolgál. Így akár fagypont körüli hőmérsékleten is lovagolhat a nadrágban. A nadrág hátsó része légáteresztő és maximálisan rugalmas anyagból készült, így nem akadályozza a mozgást pedálozás közben. A nadrág anatómiailag formázott Thor kerékpáros béléssel rendelkezik az olasz BERENIS specialistáktól, amely alkalmas az öt óránál hosszabb kerékpározásra. A bélés 3-13 mm vastag, rugalmas és fantasztikusan légáteresztő, így a fontos területek szárazon maradnak. A lábak alsó része szilikoncsíkokkal van ellátva, amelyeknek köszönhetően a nadrág nem gördül fel kerékpározás közben. Hátul egy kis cipzáras zseb található. A jobb láthatóság érdekében biztonsági fényvisszaverő elemek is vannak. Műszaki adatok fényvisszaverő elemek cipzáras zseb a hátulján lapos varrás berenis® kerékpáros betét - Thor women Anyag POWERterm - POWERhőszigetelt anyag gyapjúval a belsejében, hatékony izzadságelvezető és hőszigetelő hatású Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete #279740 csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Silvini az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros nadrág a márkától Silvini az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Női nadrágok, női nadrág, Padok, Bélések, kerékpározás, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini
E-shopGamisport.hu

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete - egyéb érdekes termékek

Női tél kerékpáros nadrág val vel kerékpározás bélés Silvini Rapone Pad WP1732 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?