Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS  M

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS  M

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 200 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M - termékleírás

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS - minőségi anyagösszetétel,  nagyon könnyű anyag, elvezeti a nedvességet, fényvisszaverő logók, maximális mozgásszabadság, sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas. Bármilyen felsővel kombinálva tökéletes sportos viseletet kölcsönöz a SKINS NCG Womens Revive Tank sport trikó edzés közben. Az egyedi hátmegoldásnak köszönhetően a SKINS NCG Womens Revive Tank sport trikó maximális mozgásszabadságot biztosít bármilyen sport közben. A sport trikó alján található rejett zsinor lehetővé teszi, hogy akár több módon is viseld a SKINS NCG Womens Revive Tank sport trikót. Hordhatod teljesen lazán vagy szűkítsd egyéni igény és kényelem szerint. Így egyszerre lehetsz terndi és sportos a SKINS NCG Womens Revive Tank sport trikóban. Nem csak divatos, sportos és kényelmes a SKINS NCG Womens Revive Tank sport trikó, hanem funkcionáls is egyben! Fényvisszaverő logókkal ellátott a nagyobb biztonság érdekében, anyaga pedig nagyon könnyű és kiválóan vezeti a nedvességet, így a bőr szárazon marad még a legkeményebb edzés során is. Ideális darabja lesz a ruhatáradnak a SKINS NCG Womens Revive Tank sport trikó és garantáltan a barátnőid is irigykedni fognak, ha meglátnak!Tecnikai adatok - Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS: nőies forma sportos stílussal párosítva  sport trikó anyaga nagyon könnyű és kiválóan vezeti a nedvességet  a sport trikó szárazon tartja a bőrt  a sport trikó fényvisszaverő logókkal ellátott  sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas a sport trikó

Termék Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M csoport termékei között található Sport kiegészítők a márkától Skins méretben M az e-shop kínálatában insportline.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női Ruházat, a márka gyártja Skins, méretben M, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M - termék paraméterei

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M - ár és elérhetőség előzményei

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M - egyéb érdekes termékek

Női sport trikó NCG Womens Revive Tank SKINS M - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?