Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short  SKINS  S

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short  SKINS  S

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 500 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S - termékleírás

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS - minőségi anyagösszetétel,  nagyon könnyű és légáteresztő anyag, vízálló, fényvisszaverő logók, maximális mozgásszabadság, sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas. Ha egy igazán vagány, de sportosan csajos kiegészítőt keresel a kompressziós futónadrágodra, akkor a SKINS NCG Womens Rush Short rövid nadrág az ideális választás! Tűnj ki a szürke hétköznapi sportos viseletből és légy egyedi a SKINS NCG Womens Rush Short rövid nadrággal! Egyszerre komfortos és funkcionális a SKINS NCG Womens Rush Short rövid nadrág, ami nem csak kompressziós ruházattal párosítható, hanem külön önmagában is akár utcai vieletre is alkalmas. Felejtsd el a rossz időt a SKINS NCG Womens Rush Short rövid nadrágban ultrakönnyű, légáteresztő és vízálló anyagának köszönhetően. Így tökéletesen megvéd a széltől és esőtől egyaránt a SKINS NCG Womens Rush Short rövid nadrág. A nagyobb kényelem érdekében a rövid nadrág derékbősége állítható. A SKINS NCG Womens Rush Short rövid nadrág  fényvisszaverő logókkal ellátott a biztonságosabb edzés érdekében.Tecnikai adatok - Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS: nőies forma sportos stílussal párosítva  rövid nadrág anyaga nagyon könnyű és légáteresztő a rövid nadrág vízálló a rövid nadrág véd a széltől és az esőtől a rövid nadrág derékbősége állítható a rövid nadrág fényvisszaverő logókkal ellátott  sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas a rövid nadrág

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Skins, méretben S az e-shop kínálatában insportline.hu.

Termék Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S termékcsoporthoz tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Skins, méretben S, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női Ruházat, a márka gyártja Skins, méretben S, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S - termék paraméterei

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S - ár és elérhetőség előzményei

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S - egyéb érdekes termékek

Női rövid nadrág NCG Womens Rush Short SKINS S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?