Női fürdőruha michael phelps florez open back 28

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 640 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 - termékleírás

A fürdőruha a rendkívül ellenálló Aqua Infinity anyagból készült. Ennek köszönhetően bízhat abban, hogy több mint 200 medencében töltött óra után is megőrzi alakját. Izzadság és napozókrém ellen is nagyon jól ellenáll, ezért a tengerpartra is magával viheti. Bélés nélküli fürdőruha. Előnye, hogy gyorsan szárad. A fürdőruha alsó része magasan vágott, ennek köszönhetően optikailag meghosszabbítja a lábakat. (High Leg) Ezeknek a fürdőruháknak keresztben vezetett vállpántjuk van. A Crossback stílusú fürdőruhák maximális mozgásszabadságot biztosítanak. Ez a stílus a nagy hátkivágású modellekre jellemző.

Ezt a terméket a csoportban találja Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Michael Phelps az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 termékcsoporthoz tartozik Egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, az e-shopban megtalálod Swimaholic.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, boltban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 az EAN kód írja le 3661666589857.

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 - termék paraméterei

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 - egyéb érdekes termékek

Női fürdőruha michael phelps florez open back 28 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?