Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 640 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 - termékleírás

A fürdőruha a rendkívül ellenálló Aqua Infinity anyagból készült. Ennek köszönhetően bízhat abban, hogy több mint 200 medencében töltött óra után is megőrzi alakját. Izzadság és napozókrém ellen is nagyon jól ellenáll, ezért a tengerpartra is magával viheti. Bélés nélküli fürdőruha. Előnye, hogy gyorsan szárad. A fürdőruha alsó része magasan vágott, ennek köszönhetően optikailag meghosszabbítja a lábakat. (High Leg) Ezeknek a fürdőruháknak keresztben vezetett vállpántjuk van. A Crossback stílusú fürdőruhák maximális mozgásszabadságot biztosítanak. Ez a stílus a nagy hátkivágású modellekre jellemző.

Termék Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 termékcsoporthoz tartozik Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Michael Phelps az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, az e-shopban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 csoport termékei között található Női egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, boltban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 hozzá van rendelve egy EAN kód 3661666583909.

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 - termék paraméterei

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 - egyéb érdekes termékek

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 28 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?