Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 640 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 - termékleírás

A fürdőruha a rendkívül ellenálló Aqua Infinity anyagból készült. Ennek köszönhetően bízhat abban, hogy több mint 200 medencében töltött óra után is megőrzi alakját. Izzadság és napozókrém ellen is nagyon jól ellenáll, ezért a tengerpartra is magával viheti. Bélés nélküli fürdőruha. Előnye, hogy gyorsan szárad. A fürdőruha alsó része magasan vágott, ennek köszönhetően optikailag meghosszabbítja a lábakat. (High Leg) Ezeknek a fürdőruháknak keresztben vezetett vállpántjuk van. A Crossback stílusú fürdőruhák maximális mozgásszabadságot biztosítanak. Ez a stílus a nagy hátkivágású modellekre jellemző.

Termék Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 termékcsoporthoz tartozik Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Michael Phelps az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, az e-shopban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 csoport termékei között található Női egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, boltban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 EAN kóddal van jelölve 3661666583893.

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 - termék paraméterei

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 - egyéb érdekes termékek

Női fürdőruha michael phelps corco racing back 26 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?