Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32

Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32

Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 050 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 - termékleírás

Michael Phelps színes női fürdőruha feltűnő dizájnnal A fürdőruha a rendkívül ellenálló Aqua Infinity anyagból készült. Ennek köszönhetően bízhat abban, hogy több mint 200 medencében töltött óra után is megőrzi alakját. Izzadság és napozókrém ellen is nagyon jól ellenáll, ezért a tengerpartra is magával viheti. Bélés nélküli fürdőruha. Előnye, hogy gyorsan szárad. A fürdőruha alsó része magasan vágott, ennek köszönhetően optikailag meghosszabbítja a lábakat. (High Leg) Ezeknek a fürdőruháknak keresztben vezetett vállpántjuk van. A Crossback stílusú fürdőruhák maximális mozgásszabadságot biztosítanak. Ez a stílus a nagy hátkivágású modellekre jellemző.

Termék Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 termékcsoporthoz tartozik Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Michael Phelps az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, az e-shopban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 csoport termékei között található Női egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Michael Phelps, boltban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 EAN kóddal rendelkezik 3661666615570.

Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 - termék paraméterei

Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha michael phelps carimbo open back 32 - egyéb érdekes termékek