Női fürdőruha michael phelps bottom black 26

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 260 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26 - termékleírás

A fürdőruha a rendkívül ellenálló Aqua Infinity anyagból készült. Ennek köszönhetően bízhat abban, hogy több mint 200 medencében töltött óra után is megőrzi alakját. Izzadság és napozókrém ellen is nagyon jól ellenáll, ezért a tengerpartra is magával viheti. Béléssel rendelkezik, azaz egy vékonyabb anyag található a felső réteg alatt. A bélés meghosszabbítja a fürdőruha élettartamát és mi több, a fürdőruha vizesen sem átlátszó. Ezt főként a nagyon világos vagy fehér daraboknál fogja értékelni. A bélés egyetlen hátránya, hogy a fürdőruha tovább száradhat. A fürdőruha alsó része közepesen kivágott. (Medium Leg)

Termék Női fürdőruha michael phelps bottom black 26 termékcsoporthoz tartozik Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Michael Phelps az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kétrészes női fürdőruha, a márka gyártja Michael Phelps az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26 - termék paraméterei

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26 - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26 - egyéb érdekes termékek

Női fürdőruha michael phelps bottom black 26 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?