Női fürdőruha finis bladeback black 34

Női fürdőruha finis bladeback black 34

Női fürdőruha finis bladeback black 34

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 465 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női fürdőruha finis bladeback black 34 - termékleírás

A fürdőruha az ellenálló Aquatuff anyagból készül (53% poliészter és 47% PBT). Ez egy olyan anyag, amely ellenáll a klórnak és a napfénynek. A fürdőruha gyorsan megszárad és alkalmas mindennapi edzésekhez. Megőrzi színét, még akkor is, ha sokáig ki van téve klór és napfény hatásának. Béléssel rendelkezik, azaz egy vékonyabb anyag található a felső réteg alatt. A bélés meghosszabbítja a fürdőruha élettartamát és mi több, a fürdőruha vizesen sem átlátszó. Ezt főként a nagyon világos vagy fehér daraboknál fogja értékelni. A bélés egyetlen hátránya, hogy a fürdőruha tovább száradhat. A fürdőruha alsó része enyhén kivágott. (Low Leg) Ezeknek a fürdőruháknak Muscleback típusú hátkivágása van. Ez a szabás elsősorban az edzésre szánt fürdőruhákra jellemző. Optimális mozgástartományt biztosít úszás közben.

Ezt a terméket a csoportban találja Női fürdőruha, márka kínálatában szerepel Finis az e-shop kínálatában Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha finis bladeback black 34 termékcsoporthoz tartozik Egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Finis, az e-shopban megtalálod Swimaholic.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női egyrészes fürdőruha, a márkához tartozik Finis, boltban megtalálod Swimaholic.hu.

Termék Női fürdőruha finis bladeback black 34 EAN kóddal rendelkezik 6163235321990.

Női fürdőruha finis bladeback black 34 - termék paraméterei

Női fürdőruha finis bladeback black 34 - ár és elérhetőség előzményei

Női fürdőruha finis bladeback black 34 - egyéb érdekes termékek

Női fürdőruha finis bladeback black 34 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?