Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS  S

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS S

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS  S

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 500 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS S - termékleírás

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS - minőségi anyagösszetétel,  légáteresztő és nedvszívó tulajdonság, extra rugalmas anyag, alakot kiemelő forma, sportoláshoz és mindennapi használtra egyaránt alkalmas. A SKINS NCG Womens Warm Up női dzsekit egyszerre jellemzi a sportos és nőiesen elegáns forma. Ha egy olyan sportos felsőt keresel, ami egyben stílusos és melegen tart a hétköznapokon vagy amíg elmész a konditerembe, a SKINS NCG Womens Warm Up női dzseki az ideális választás számodra! Az extra rugalmas anyagának köszönhetően a SKINS NCG Womens Warm Up női dzseki  maximális mozgást biztosít számodra, bármilyen edzést végzel. A szürkület és a rosszabb látási viszonyok sem szabhatnak gátat a mozgásnak, mivel a SKINS NCG Womens Warm Up női dzsekin található fényvisszaverő logók a garancia a biztonságodra. Derékrésze illeszkedik a női testhez, valamint tökéletesen melegen tartja a derekat. A nagyobb kényelem érdekében a SKINS NCG Womens Warm Up női dzsekin a hüvelykujjnak egy külön rész van fenn tartva, aminek köszönhetően melegen tartja az egész kezet. Speciális anyaga miatt a SKINS NCG Womens Warm Up női dzseki kiválóan elvezeti a nedvességet, így az egész edzés alatt a száraz bőr kellemes érzését biztosítja viselőjének.Tecnikai adatok - Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS: a dzseki alakot kiemelő a dzseki anyaga elvezeti a nedvességet, szárazon tartja a bőrt a könnyebb felvétel érdekében a dzseki teljes elülső cipzárral ellátott külön nyílás a hüvelykujjnak nőies forma és stílus jellemzi a dzsekit extra rugalmas a dzseki anyga a dzseki alkalmas futáshoz, egyéb outdoor tevékenységekhet, valamint mindennapi használatra

Ezt a terméket a csoportban találja Női Ruházat, a márka gyártja Skins, méretben S, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS S - termék paraméterei

Méret
KategóriaDzsekik, Dzseki, Női Ruházat
MárkaSkins
MéretS
E-shopinsportline.hu

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS S - ár és elérhetőség előzményei

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS S - egyéb érdekes termékek

Női dzseki NCG Womens Warm Up Jacket SKINS S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?