Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS  S

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS S

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS  S

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS S - termékleírás

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS - minőségi anyagösszetétel,  légáteresztő és ultrakönnyű anyag, vízlepergető tulajdonság, fényvisszaverő logók, sportoláshoz és mindennapi használtra egyaránt alkalmas. Egészítsd ki a SKINS kompressziós ruhatáradat a SKINS NCG Womens vapor Pullover női dzsekivel! A sportos szabásnak és a megújult technológiának köszönhetően a SKINS NCG Womens vapor Pullover női dzseki minimalizálja a légellenállást növelve teljesítményedet. Minőségi, ultrakönyű, vízálló és légáteresztő anyaga miatt jöhet eső vagy szél, a SKINS NCG Womens vapor Pullover női dzseki maximális védelmet nyújt. Tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a kényelmes viseletre, így a SKINS NCG Womens vapor Pullover női dzsekiben nincs más dolgod, mint az edzésre koncentrálnod. A dzseki kapucnija állítható, valamint az elülső cipzár könnyebb fel- és levételt biztosít viselőjének. A kora reggeli vagy késő esti futás híve vagy? A rosszabb látási viszonyok nem szabhatnak gátat a hobbidnak a SKINS NCG Womens vapor Pullover női dzsekiben a fényvisszaverő logóknak köszönhetően. Dizájnja miatt nem csak sportoláshoz alkalmas a SKINS NCG Womens vapor Pullover női dzseki, hanem utcai viseletre egyaránt ideális!Tecnikai adatok - Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS: sportos forma a dzseki anyaga légáteresztő, vízálló és ultrakönnyű a dzseki megvéd a széltől és esőtől a dzseki kapucnija állítható a dzseki fényvisszaverő logókkal ellátott sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas a dzseki

Ezt a terméket a csoportban találja Női Ruházat, a márka gyártja Skins, méretben S, az eladó ajánlatában insportline.hu.

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS S - termék paraméterei

Méret
KategóriaDzsekik, Dzseki, Női Ruházat
MárkaSkins
MéretS
E-shopinsportline.hu

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS S - ár és elérhetőség előzményei

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS S - egyéb érdekes termékek

Női dzseki NCG Womens Vapor Pullover SKINS S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?