A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 462 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Napjainkban egyre több olyan káros hatással találkozunk, melyek így vagy úgy, de hatással vannak szervezetünkre. A szennyezett víz és a szennyezett levegő, a pollenek, az ételeinkben található tartósítószerek, vagy akár a stresszes életmód mind szervezetünket károsítja. Nem foglalkozunk ezekkel a nem egészséges terhelésekkel, és nem számolunk a következményekkel. Pedig ezek hatására szervezetünkben egyre több és több szabadgyök termelődik, melyek károsítják egészséges sejtjeinket. A szabadgyökök termelése a szervezet önfenntartó funkciójában is fontos szerepet játszik, hiszen sejtjeink egy része azért termel szabadgyököket, hogy a kórokozókat elpusztítsa. Más esetben szabadgyökök termelése a véralvadásra, vérnyomás szabályozására van hatással. Addig nincs is gond, amíg megfelelő mennyiségű szabadgyök termelődik, hiszen szervezetünk semlegesíteni is képes őket. Ha azonban a kelleténél több van jelen szervezetünkben, felborulhat a természetes egyensúly, és így a káros sejtek mellett az egészségesek is veszélybe kerülhetnek. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő táplálkozással, tápanyagokkal, és a ránk ható ártalmak csökkentésével próbáljuk fenntartani a szervezetünk természetes egyensúlyát, vagy szükség esetén visszaállítani azt. Helyes táplálkozással is segíthetünk a szabadgyökök túltermelődését kiküszöbölni. Szentgyörgyi Albert 1936-ban mondta ki először, hogy a legtöbb természetes antioxidánst a szőlőmag tartalmazza. A Nature Cookta Szőlőmag finom őrleményben rengeteg antioxidáns, polifenol található, átlagos polifenol tartalma 2500 mg/100 g. A polifenolok antioxidáns hatású összetevői segítenek az oxidatív folyamatok meggátolásában. A szőlőmag finom őrleményben nem csak, hogy nagy mennyiségben találhatóak meg a polifenolok, de a különleges eljárásnak köszönhetően, melyet a szőlőmagon végeznek, a felszívódásuk is nagy százalékú. A mikroőrlési eljárás következtében a szőlőmagokat szétterítik, és egy kiterített mag felülete kb. fél m2, így majdnem 100 százalékos a felszívódási arány a szervezetben. A Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény, ahogyan a szőlőmag liszt is, beilleszthető a paleolit étrendbe. Készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják az olajat a magjából, ezután finom lisztté őrlik az így kapott, zsírtalanított magot. A finom őrleményt pedig még a szőlőmag lisztnél is finomabb szemcsés lisztté őrlik. A különleges eljárás során omega6 tartalma is csökken, ezért kiváló alapanyaga a paleolit étrendnek. A kissé kesernyés, de nem savanyú port többféleképpen tudjuk felhasználni a konyhában. Használhatjuk sütésnél, kitűnő süteményeket, palacsintát készíthetünk vele, ilyenkor körülbelül a liszt 3 százalékának megfelelő mennyiséget adjunk hozzá. Fonott kalács készítésénél pedig a kakaó egy részét is kiválthatjuk vele. Mézzel, vízzel elkeverve arcpakolást is készíthetünk, melynek frissítő hatása van, így nem csak a konyhában, hanem a kozmetikában is felhasználható. Összetétele: 100 százalék szőlőmag őrlemény 100 g Szőlőmag finom őrlemény tartalmaz Energia: 344 kcal/1456 kJ Rost: 70 g Zsír: 8 g 70 százaléka telítetlen zsírsav Összpolifenol 2500 mg A táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek
Termék Nature Cookta szőlőmag finomőrlemény 250 g az EAN kód írja le 5999884818342.
Napjainkban egyre több olyan káros hatással találkozunk, melyek így vagy úgy, de hatással vannak szervezetünkre. A szennyezett víz és a szennyezett levegő, a pollenek, az ételeinkben található tartósítószerek, vagy akár a stresszes életmód mind szervezetünket károsítja. Nem
Szezámmagliszt 250 g, Nature CooktaA Nature Cookta termékcsalád szezámmaglisztje egy alacsony (körülbelül 275 kcal/100 g) kalóriatartalmú, egészséges magyar termék a lisztek piacán. Csakúgy, mint a többi Nature Cookta liszt készítése során, a szezámmagból is vegyszermentesen,
A Nature Cookta mandulalisztet minden esetben édes blansírozott mandulából készítik, így egy egészséges és ízletes hozzávalóval bővíthetjük készletünket. A mandula érett gyümölcséből hideg préseléssel nyerik a liszt alapanyagát. Először zsírtalanítják, majd finomra
A Nature Cookta lenmagliszt a hideg sajtolásos eljárásnak köszönheti, hogy a lenmag jótékony tulajdonságai a belőle készült lisztben is nagy arányban megtalálhatóak, mintegy 30%-kal magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezik, mint simán ledarált változata. Rengeteg rostot,
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő
A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatók. A kendermag rendszeres
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor egyaránt. Tökéletes alapanyag az ételek állagának javításához, limonádé készítéséhez is. Az
A szőlőmagliszt készítésekor a szőlőmagból az olajat hidegen, vegyszermentesen kisajtolják, majd a már zsírtalanított szőlőmagot finom állagú lisztté őrlik. Az eljárásnak köszönhetően az őrlemény sütéshez is alkalmazható lesz
A citromsav teljesen természetes konyhai alapanyag, megtaláljuk nagyon sok gyümölcsben, főképp a citrusfélékben és a bogyós gyümölcsökben is. A házilag készített lekvárok kihagyhatatlan eleme a nagy mennyiségű édesítőszer, de édességét szabályozhatjuk egy kevés
Nem kell lemondania a liszttel készült ételekről, ha a búzaliszt legtökéletesebb alternatíváját, az édeskés ízű gesztenyelisztet használja a konyhában. Erős aromája miatt elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a gesztenye semmivel sem összetéveszthető, jellegzetes ízét
Gyönyörű, egyenletes tésztát készíthetünk a német gyártású alapanyaggal, mely a legszélesebb körben használt adalékanyagok táborát gazdagítja, legyen szó marha- , vadhúsételekről vagy tartósan kemény tejszínhab készítéséről
A Nature Cookta Mákliszt a termékcsalád többi tagjához hasonlóan egy sokrétűen felhasználható lehetőség a búzaliszt és más fehérlisztek helyettesítésére. Karakteres ízét és fogyasztásának előnyeit nem csak a paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követői élvezhetik
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő
A Nature Cookta VCO Kókuszolaj vegyszermentes, hideg sajtolással nyert szűz kókuszolaj. A hideg sajtolás folyamán megőrizhető a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága és a szerkezete sem módosul. Szilárd állapotban fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz, valamint enyhén
A Nature Cookta special Pektin minőségi alapanyag a konyhában, sokrétűen felhasználható. Beltartalmi értéküket koncentráltabban megőrzik a nyersanyagok a pektin hozzáadásával, főzési idejük lerövidül. A zselésítő anyag a dzsemek kihagyhatatlan összetevője, a tökéletes
Nature Cookta étkezési Parajdi só Tartalmaz: 100 százalék parajdi só Származási hely: Románia Csomagolva száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét korlátlan ideig megőrzi. Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink
Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbb alapanyag. Az önmagában is ízletes csemege minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára. Magjának kivonata az olívaolajon kívül a másik legtöbb színben pompázó olaj.A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed
Nem kell lemondania a liszttel készült ételekről, ha a búzaliszt legtökéletesebb alternatíváját, az édeskés ízű gesztenyelisztet használja a konyhában. Erős aromája miatt elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a gesztenye semmivel sem összetéveszthető, jellegzetes ízét
A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta kakaópor kitűnő ízű és aromájú, mélybarna színű holland kakaópor, amely egy különlegesen jó minőségű termék. Kiválóan alkalmas krémek, desszertek, sütemények készítéséhez, a paleolit étrendbe is beilleszthető.10-12%
A lenmag őrleményét a paleolit étrendet követők, a vegetáriánusok és az Atkins-diétát követők figyelmébe is ajánljuk. A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során hidegen, vegyszermentesen préselik ki az olajat, az így kapott pelletet pedig finom, a búzaliszthez hasonló
Érdemes sütés-főzéshez a tökmaglisztet választania, ha alacsony szénhidráttartalmú lisztet szeretne, de allergiás a diófélékre, és emiatt a mandula- és a gesztenyelisztet nem használhatja. A tökmagliszt készítése során először megtisztítják a tökmagot a héjától, majd
A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Napi étkezéseink során sok étel elkészítésénél felhasználható. Az egyik legismertebb tulajdonsága, hogy gyümölcsökhöz adva megakadályozza az
A növény gyökeréből kivont lisztet tápiókának nevezik, ebből kapjuk a keményítőt. Ezt különleges eljárással nyerik ki belőle, nem csak úgy ledarálják. A gumókat megmossák, pépesítik majd kiválasztják a folyadékot. Így olyan alternatív keményítőt kapunk, melyet