A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 796 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatók. A kendermag rendszeres fogyasztásával azonban a vegetáriánus és vegán életmódot folytatók, vagy a húst csak kisebb mértékben kedvelők is – az esszenciális aminosavak terén – megfelelő beviteli forráshoz juthatnak. A Nature Cookta kendermag liszt nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is, melyek az egészséges érrendszer és a jó vérnyomás garantálói. Fontos tudni, hogy a telítetlen zsírsavak bevitele nem növeli a koleszterinszintet, sőt fokozza a zsíranyagcserét. A kendermag kiemelkedő Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalommal rendelkezik. A kendermag magas rosttartalma, mely elősegíti az emésztést, hatásos savtúltengés esetén, és garantálja a jó bélműködést. Kitűnő ásványianyag forrás is - kálcium, magnézium és kalium tartalma miatt -, ezen kívül a kendermag bővelkedik B- és E-vitaminban
Termék Nature Cookta kendermagliszt 250 g az EAN kód írja le 5999884818397.
A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatók. A kendermag rendszeres
Szezámmagliszt 250 g, Nature CooktaA Nature Cookta termékcsalád szezámmaglisztje egy alacsony (körülbelül 275 kcal/100 g) kalóriatartalmú, egészséges magyar termék a lisztek piacán. Csakúgy, mint a többi Nature Cookta liszt készítése során, a szezámmagból is vegyszermentesen,
A Nature Cookta mandulalisztet minden esetben édes blansírozott mandulából készítik, így egy egészséges és ízletes hozzávalóval bővíthetjük készletünket. A mandula érett gyümölcséből hideg préseléssel nyerik a liszt alapanyagát. Először zsírtalanítják, majd finomra
A Nature Cookta lenmagliszt a hideg sajtolásos eljárásnak köszönheti, hogy a lenmag jótékony tulajdonságai a belőle készült lisztben is nagy arányban megtalálhatóak, mintegy 30%-kal magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezik, mint simán ledarált változata. Rengeteg rostot,
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő
Az aszkorbinsav a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor egyaránt. Tökéletes alapanyag az ételek állagának javításához, limonádé készítéséhez is. Az
A szőlőmagliszt készítésekor a szőlőmagból az olajat hidegen, vegyszermentesen kisajtolják, majd a már zsírtalanított szőlőmagot finom állagú lisztté őrlik. Az eljárásnak köszönhetően az őrlemény sütéshez is alkalmazható lesz
A citromsav teljesen természetes konyhai alapanyag, megtaláljuk nagyon sok gyümölcsben, főképp a citrusfélékben és a bogyós gyümölcsökben is. A házilag készített lekvárok kihagyhatatlan eleme a nagy mennyiségű édesítőszer, de édességét szabályozhatjuk egy kevés
Nem kell lemondania a liszttel készült ételekről, ha a búzaliszt legtökéletesebb alternatíváját, az édeskés ízű gesztenyelisztet használja a konyhában. Erős aromája miatt elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a gesztenye semmivel sem összetéveszthető, jellegzetes ízét
Napjainkban egyre több olyan káros hatással találkozunk, melyek így vagy úgy, de hatással vannak szervezetünkre. A szennyezett víz és a szennyezett levegő, a pollenek, az ételeinkben található tartósítószerek, vagy akár a stresszes életmód mind szervezetünket károsítja. Nem
Gyönyörű, egyenletes tésztát készíthetünk a német gyártású alapanyaggal, mely a legszélesebb körben használt adalékanyagok táborát gazdagítja, legyen szó marha- , vadhúsételekről vagy tartósan kemény tejszínhab készítéséről
A Nature Cookta Mákliszt a termékcsalád többi tagjához hasonlóan egy sokrétűen felhasználható lehetőség a búzaliszt és más fehérlisztek helyettesítésére. Karakteres ízét és fogyasztásának előnyeit nem csak a paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követői élvezhetik
A Nature Cookta VCO Kókuszolaj vegyszermentes, hideg sajtolással nyert szűz kókuszolaj. A hideg sajtolás folyamán megőrizhető a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága és a szerkezete sem módosul. Szilárd állapotban fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz, valamint enyhén
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő
A Nature Cookta special Pektin minőségi alapanyag a konyhában, sokrétűen felhasználható. Beltartalmi értéküket koncentráltabban megőrzik a nyersanyagok a pektin hozzáadásával, főzési idejük lerövidül. A zselésítő anyag a dzsemek kihagyhatatlan összetevője, a tökéletes
Nature Cookta étkezési Parajdi só Tartalmaz: 100 százalék parajdi só Származási hely: Románia Csomagolva száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét korlátlan ideig megőrzi. Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink
Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbb alapanyag. Az önmagában is ízletes csemege minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára. Magjának kivonata az olívaolajon kívül a másik legtöbb színben pompázó olaj.A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed
Nem kell lemondania a liszttel készült ételekről, ha a búzaliszt legtökéletesebb alternatíváját, az édeskés ízű gesztenyelisztet használja a konyhában. Erős aromája miatt elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a gesztenye semmivel sem összetéveszthető, jellegzetes ízét
A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta kakaópor kitűnő ízű és aromájú, mélybarna színű holland kakaópor, amely egy különlegesen jó minőségű termék. Kiválóan alkalmas krémek, desszertek, sütemények készítéséhez, a paleolit étrendbe is beilleszthető.10-12%
A lenmag őrleményét a paleolit étrendet követők, a vegetáriánusok és az Atkins-diétát követők figyelmébe is ajánljuk. A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során hidegen, vegyszermentesen préselik ki az olajat, az így kapott pelletet pedig finom, a búzaliszthez hasonló
Érdemes sütés-főzéshez a tökmaglisztet választania, ha alacsony szénhidráttartalmú lisztet szeretne, de allergiás a diófélékre, és emiatt a mandula- és a gesztenyelisztet nem használhatja. A tökmagliszt készítése során először megtisztítják a tökmagot a héjától, majd
A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Napi étkezéseink során sok étel elkészítésénél felhasználható. Az egyik legismertebb tulajdonsága, hogy gyümölcsökhöz adva megakadályozza az
A növény gyökeréből kivont lisztet tápiókának nevezik, ebből kapjuk a keményítőt. Ezt különleges eljárással nyerik ki belőle, nem csak úgy ledarálják. A gumókat megmossák, pépesítik majd kiválasztják a folyadékot. Így olyan alternatív keményítőt kapunk, melyet