A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 881 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
10-12% kakaótartalommal. Bár a kakaó Dél-Amerika őserdőiből származik, napjainkban a világtermelés többsége mégis Afrikában realizálódik. A kakaót, valamint a kakaóvajat – a csokoládé két fontos alapanyagát – a kakaófa terméséből, a kakaóbabból nyerik. Európába először Kolumbusz Kristóf hozta a kakaómagokat, ezzel elindította a kakaófogyasztás európai térhódítását. A mai napig kézzel végzett kakaószüretelés után a kakaóbabból kiszedik a magokat, melyeket egy héten keresztül, banánlevelek között fermentálnak. A fermentálásnak köszönhetően kibontakozik a kakaó igazi aromája. Ezután a babokat kiterítik és további egy héten keresztül a napon szárítják, miközben többször kézzel átforgatják. A szárítási folyamat befejezésével, minőségi ellenőrzést követően kerülnek kiszállításra a gyárakba.
Termék Nature Cookta holland kakaópor 10-12% 200 g az EAN kód írja le 5999884818557.
Kategória | Bárok, Kakaó |
EAN | 5999884818557 |
10-12% kakaótartalommal. Bár a kakaó Dél-Amerika őserdőiből származik, napjainkban a világtermelés többsége mégis Afrikában realizálódik. A kakaót, valamint a kakaóvajat – a csokoládé két fontos alapanyagát – a kakaófa terméséből, a kakaóbabból nyerik. Európába
A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta kakaópor kitűnő ízű és aromájú, mélybarna színű holland kakaópor, amely egy különlegesen jó minőségű termék. Kiválóan alkalmas krémek, desszertek, sütemények készítéséhez, a paleolit étrendbe is beilleszthető.10-12%
Szafi Reform Zsírszegény holland kakaópor (10-12% kakaóvaj tartalom) 200 g / Megújult! Középbarna színű, kitűnő minőségű holland kakaópor, mely 10-12%-os kakaóvaj tartalommal rendelkezik. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1402 kJ (340 kcal) Zsír: 11 g - amelyből
Szafi Reform Holland kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalom) 200 g Mélybarna színű, kitűnő minőségű holland kakaópor, mely 20-22%-os kakaóvaj tartalommal rendelkezik. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1539 kJ (368 kcal) Zsír: 21 g - amelyből telített zsírsavak 13 g
Bár Peru nem tartozik a világ legnagyobb kakaó termelők közé, de nem szabad kihagyni. A 71ezer tonnát, amelyet a világbörzére szállít, megérdemli a figyelmet. Egy a kevés ország közül, amely lágy és aromás kakaót gyárt. A kakaóbabok majdnem mindenhol nőnek, úgy a parton,
Bár Peru nem tartozik a világ legnagyobb kakaó termelők közé, de nem szabad kihagyni. A 71ezer tonnát, amelyet a világbörzére szállít, megérdemli a figyelmet. Egy a kevés ország közül, amely lágy és aromás kakaót gyárt. A kakaóbabok majdnem mindenhol nőnek, úgy a parton,
Bár Peru nem tartozik a világ legnagyobb kakaó termelők közé, de nem szabad kihagyni. A 71ezer tonnát, amelyet a világbörzére szállít, megérdemli a figyelmet. Egy a kevés ország közül, amely lágy és aromás kakaót gyárt. A kakaóbabok majdnem mindenhol nőnek, úgy a parton,
Bár Peru nem tartozik a világ legnagyobb kakaó termelők közé, de nem szabad kihagyni. A 71ezer tonnát, amelyet a világbörzére szállít, megérdemli a figyelmet. Egy a kevés ország közül, amely lágy és aromás kakaót gyárt. A kakaóbabok majdnem mindenhol nőnek, úgy a parton,
Bio kakaópor (10-12% zsírtartalmú), ellenőrzött ökológiai termelésből
Mint ahogy sok neve van, számos hatása is van. A Vilcacora, Macskakarom és az Uňa de gato a természetes antioxidánsok és immunstimulánsok közé tartozik, amelyek előnyeiről már az ősi inkák tudtak. Egyre népszerűbb a trópusi kúszónövény a macskakarmához hasonló
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, színében és illatában a kakaóra hasonlító, kissé édeskés ízű. Zsírtartalma alacsonyabb, szénhidrát-, B- és A-vitamin, valamint kalciumtartalma magasabb a kakaóporénál. Használható kakaópor helyett vagy kakaóporral
A ghánai kakaónak van hatalma. Termelését speciális kormányzati intézmények végzik, bevételei a Kincstár legnagyobb bevételét jelentik. Miért kell megkóstolnia? A ghánai kakaópor kiváló minőségű, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot és univerzális felhasználású
A ghánai kakaónak van hatalma. Termelését speciális kormányzati intézmények végzik, bevételei a Kincstár legnagyobb bevételét jelentik. Miért kell megkóstolnia? A ghánai kakaópor kiváló minőségű, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot és univerzális felhasználású
A ghánai kakaónak van hatalma. Termelését speciális kormányzati intézmények végzik, bevételei a Kincstár legnagyobb bevételét jelentik. Miért kell megkóstolnia? A ghánai kakaópor kiváló minőségű, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot és univerzális felhasználású
A ghánai kakaónak van hatalma. Termelését speciális kormányzati intézmények végzik, bevételei a Kincstár legnagyobb bevételét jelentik. Miért kell megkóstolnia? A ghánai kakaópor kiváló minőségű, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot és univerzális felhasználású
A ghánai kakaónak van hatalma. Termelését speciális kormányzati intézmények végzik, bevételei a Kincstár legnagyobb bevételét jelentik. Miért kell megkóstolnia? A ghánai kakaópor kiváló minőségű, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot és univerzális felhasználású
75% gyümölccsel - összetevők: datolya, zsírszegény kakaópor (10%), sárgabarack, rizsliszt, virágméz (10%), napraforgóolaj, ostya (burgonyakeményítő, napraforgóolaj), bourbon vanília, narancshéjolaj. Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik
Felhasználási javaslat: italok készítéséhez, sütéshez, krémek töltelékek és bevonatok készítéséhez. 100 g termék átlagos tápértéke: Energia:1316kJ/317 kcal, zsír 11 g, ebből telített zsírsavak 6,5 g, szénhidrát 13 g-ebből cukor
10-12% kakaóvaj tartalommal Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Amíg a vaníliánál a Bourbon jelző, az a még finomabb és ritkább Criollo kakaóbab a csokoládé-és kakaó kedvelőknek. A világ teljes kakaótermelésének csupán 5%-át teszi ki a Criollo
Ahogy a legenda tartja a kakaópor élénkítő hatással van a testre és a szellemre, fokozza a koncentrációképességet és mindemellett persze mennyei ízt ad egy bögre tejnek vagy éppen egy csokis finomságnak is. A minőségi SIENA termékek kétféle változatban érhetőek el, mégpedig
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3 perc. Felhasználható grillfűszernek is. Származási hely: India