A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 611 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Vörös színű különleges csíra. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Termék Natura csíráztatásra retekmag sango 200 g EAN kóddal van jelölve 5997848516716.
Vörös színű különleges csíra. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben
Áztatási idő: 8 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3-4 nap. Csírahossz: kb. 3-4 mm. Enyhén csípős ízű. Génmanipulált összetevőktől mentes
Natura Görögszénamag Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3 perc. Felhasználható grillfűszernek is. Származási hely: India
Tartalmazza az összes nyomelemet, ami a mirigyek működéséhez és normális funkciójához elengedhetetlen
A céklacsíra immunerősítő, vérnyomáscsökkentő, vérképző, májműködést támogató és daganatmegelőző hatású. Fontos antioxidáns és B-vitamin forrás, magas a magnézium- és a vastartalma. jó hatású a szív- és érrendszeri betegségek ellen köszönhetően magas
A brokkolicsíra élettani hatása: vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot tartalmaz élettani hatása a káposzta csírával megegyező
A zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is jó irányba tereli
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal látja el szervezetünket
Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A,B,C,D,E,G,K vitamint és vasat tartalmaz
Összetevők:nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesek javítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3 és omega-6 olajok az agy táplálékául szolgálnak közvetlenül hat a szívre és az erekre természetes
A vöröskáposzta csíra hatása: fekélygyógyító vegyület, U vitamint tartalmaz, táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást, jót tesz a csontoknak, fogaknak, nyirokmirigyeknek.A vöröskáposzta csíra hatása: fekélygyógyító vegyület, U vitamint tartalmaz, táplálja a
A zsázsa csíra gazdag nyomelem forrás, sok benne a foszfor és a kalcium, így csonterősítő, emellett a kálium-, a vas-, és a jódtartalma is említést érdemel. Alkalmazható izomgörcsök ellen, valamint vízhajtó és vérnyomáscsökkentő. Baktériumölő hatása is ismert. Évezredek
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító, étvágyjavító. Vesetisztító, szíverősítő, gyulladáscsökkentő, vérképző és véralvadásgátló,
A napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emésztést segítő,
A zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tartalmaz,
Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős vasforrás. Magas fehérjetartalom jellemzi, ami kedvező aminosav összetétellel párosul
Lila színű csíra, zöld levelekkel. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben