Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert - termékleírás

Néha az az érzése, hogy valami hiányzik a kertjéből? Mit szólna egy napelemes szökőkúthoz? A solar szökőkút napelemmel működik, a víz halk csobogása pedig kellemes hangulatot varázsol kertjében, és nem utolsósorban stílusosan mutat. A napelemes csobogón egy oroszlánfej és három kaszkád található. A lapos hátlapnak köszönhetően a szökőkutat optimálisan a kert szélére vagy fal elé helyezheti. A napelemes kerti csobogó kellemes mikroklímát hoz létre, amely pozitívan hat a környező növényekre. A szomjas madarak pedig hálásan fogadják a kútban lévő vizet. A szolár szökőkutat környezetbarát módon, napelemmel láthatja el árammal, amelyet egy kiváló minőségű lítium-akkumulátor tárol. A nagy teljesítményű szivattyút egy akkumulátor működteti, amely 300 l/h vízáramlást biztosít. Annak érdekében, hogy a napelemes kerti szökőkút mindig kellemes látványt nyújtson a kertben, fektesse le a napelempanelt az 500 cm hosszú kábel segítségével egy napos helyre. Éjszaka a beépített LED világítás gondoskodik a kellemes hangulatról. A kerti szökőkút polirezinből készült. Az anyag vízálló, valamint rendkívül stabil és tartós, így a kerti szökőkút bármilyen időjárási körülménynek ellenáll. A biztonságos kültéri üzemeltetés érdekében a vízálló szivattyú IPX8 védelmi osztállyal rendelkezik, a napelemek pedig az IP44 védelmi osztálynak köszönhetően védettek a fröccsenő víz ellen. Megjegyzés: Az akkumulátor a kiszállításkor nincs teljesen feltöltve. Kérjük, a termék használata előtt töltse a napelemet 2 napon át.

Ezt a terméket a csoportban találja LED világítás, márka kínálatában szerepel hillvert, az anyag az Polirezin az e-shop kínálatában Expondo.hu.

Termék Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert termékcsoporthoz tartozik Kerti világítás, a márka gyártja hillvert, anyagi változat az Polirezin, az e-shopban megtalálod Expondo.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Napelemes világítás, a márkához tartozik hillvert, Anyagösszetétel Polirezin, az e-shopban megtalálod Expondo.hu.

Termék Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert az EAN kód írja le 4062859177667.

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert - termék paraméterei

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert - ár és elérhetőség előzményei

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert - egyéb érdekes termékek

Napelemes kerti szökőkút - oroszlánfejes kaszkád 3 szint - LED világítás | hillvert - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?