Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol - termékleírás

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol Minden női sport- és szabadidő-ruházat alapja a könnyű funkcionális nadrág. Most újítjuk meg az Iris Lady-t, amelyet tavasztól őszig használ, ökológiai Redohasznosított anyagDovod felhasználásával. A nagyon könnyű funkcionális anyag, amelyet most Redohasznosított változatban szállítanak, kiváló rugalmasságot és nagy mozgásszabadságot tesz lehetővé. Élvezni fogja a viselet kényelmét a lélegző képességnek és a kellemes tapintásnak köszönhetően. A gyorsan száradó anyag és a nem vaskezelés biztosítja, hogy Iris Lady mindig készen áll a következő kalandra. A nadrág sima kialakítása sDovod diszkrét díszítőelemmel - dizájn által tervezett övhurDovodkal és dekoratív varrással az elülső rész zsebei körül. A hátsó rész nyeregének varrása minden figurát nagyon hízeleg, optikailag csökkenti az ülősarDovodat és eltakarja a zsebek bejáratait. Az így kapott hatás Venadekes, Unusual és nagyon nőies. Az egyszerű vágás felismeri a női test görbéit, felhasználja az anyag természetes rugalmasságát és sportos hangulatot vall. Megfelelő számú, különböző mVenaetű zseb megtartja mindazt, amire szükséged van. A hálózsebek belső zsebei csökkentik a nadrág súlyát és megkönnyítik a szellőzést. A derék előre rugózott oldalsó paneljeinek köszönhetően a nadrág illik a legtöbb típusú figurához. Ideális megoldás egynapos kirándulásDovodhoz, túrázáshoz, túrázáshoz és utazáshoz, de 'alkalmi péntek' az irodában is. LEÍRÁS Belső útlevél Direct Alpine logó nyomtatással. Előre rugózott derék az oldalain. Dekoratív övhurkDovod. Cipzáras fedél. Két zseb a derék alatt dekoratív laminálással. Két oldalsó cipzáras zseb, garázs garázsDovod dekoratív szegéllyel Két hátsó cipzáras zseb nyereggel borítva díszítő szegéllyel. Dekoratív nadrágvarrás. Egyszerű lábvégek. Európában készült 21. nyári kollekció MŰSZAKI INFORMÁCIÓK SzTendon: rózsafa / tégla Súly: 210 g (L) Anyag: Fő: 89% poliamid (Redohasznosított nejlon) + 11% poliuretán (spandex), DWR - 4 utas rugalmas, könnyű szövet Nyírás hölgy (REGULAR FIT) Nadrágok » Sport nadrág » Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol

Termék Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol termékcsoporthoz tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Direct Alpine.

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Direct Alpine.

Termék Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol termékcsoporthoz tartozik Női Ruházat, a márka gyártja Direct Alpine.

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
KategóriaNadrág, Női nadrágok, női nadrág, Női Ruházat
MárkaDirect Alpine

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol - ár és elérhetőség előzményei

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol - egyéb érdekes termékek

Nadrágok Direct Alpine Iris Lady indigó / mentol - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?