Nadrág HANNAH Berenika holdkő

Nadrág HANNAH Berenika holdkő

Nadrág HANNAH Berenika holdkő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 825 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nadrág HANNAH Berenika holdkő - termékleírás

Nadrág HANNAH Berenika holdkő A Berenika női szabadidő nadrág funkcionális szintetikus AFT Stretch anyagból készült, rugalmas rostok érintésével. Nagyon kényelmes viselet és maximális mozgásszabadságot biztosítanak. Szeretni fogja őket sokoldalúságuk miatt is. A lábhossz állítható, így könnyedén rövidnadrágká varázsolhatja őket, amikor kint váratlanul meleg lesz. Napsütéses napokra a nadrág UV 30 védelmet is nyújt. A rendszeres illeszkedés jól illeszkedik a legtöbb testtípushoz. Kényelmesen helyezze el az összes alapvető dolgát a két első és két hátsó zsebben. Nem találsz kényelmesebb nadrágot a városban való futáshoz. TERMÉK JELLEMZŐI Nem: Női terméktípus: nadrág Anyag: AFT Stretch Összetétel: 85% poliamid + 15% elasztán Nadrágok » Sport nadrág » Nadrág HANNAH Berenika holdkő

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Hannah, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Nadrág HANNAH Berenika holdkő termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Hannah az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Nadrág HANNAH Berenika holdkő - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Női nadrágok, női nadrág
MárkaHannah
E-shopGamisport.hu

Nadrág HANNAH Berenika holdkő - ár és elérhetőség előzményei

Nadrág HANNAH Berenika holdkő - egyéb érdekes termékek

Nadrág HANNAH Berenika holdkő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?