Modern páraelszívók egy stílusos konyhához
22.11.2022 | Szerkesztőség

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához

Élvezze a főzés kényelmét kellemetlen szagok nélkül. Kerülje a zsíros szennyeződések tárolását a konyhában. Távolítsa el a nedvességet, és kapjon penészmentes otthont. Egészítse ki konyhája kialakítását egy modern páraelszívóval.

Ha energiát szeretne megtakarítani, válassza a teljesítmény és az energiahatékonyság alapján. A motorzaj az Ön választásának fontos paramétere. Ne hagyja magát zavarni, és vegyen csendes búrát. 40-60 dB zajszintet érnek el. A jó minőségű LED-es világítás már a modern páraelszívók standardja. Merítsen ihletet más funkcionális modulokból:

 • Érintő és távirányító
 • Automatikus szívás a gőzök fokozott jelenlétének észlelésekor.
 • Az elszívás bekapcsolása a motorháztető kikapcsolása után.
 • A gőzelszívás teljesítményének automatikus szabályozása.
 • A szennyezett szűrők jelzése és értesítés a tisztítás vagy csere szükségességéről.

A háztartás építési elrendezésétől és a konyhabútor elhelyezkedésétől függően a gőzelszívás módját is választhatja:

 • Elszívó burkolatok - a gőz kívülről történő elvezetésére. Szükséges a kipufogócső magas színvonalú kivitelezési előkészítése, visszacsapó szelep felszerelése, vagy egy kiegészítő motor külső ventilátorral
 • Recirkulációs páraelszívók - a gőzök recirkulációs tisztítása szűrőrendszerrel anélkül, hogy a levegőt kivezetnék
 • Kombinált - a szívómód kiválasztásának lehetősége az aktuális igény szerint


Beépített páraelszívók

Beépített páraelszívók

Válasszon nem feltűnő beépített páraelszívókat a konyhaszekrényhez. A világítás funkciójával és a főzőfelület feletti szekrény alá beépített funkciójával nagyon praktikusak. A kihúzható szekrény alatti páraelszívók ideálisak kisebb konyhákba. A főzés közbeni gőzelszívás minden alapvető követelményének megfelelnek.

 • elfogadható vételár minimális helyigény minimális beavatkozás a konyha kialakításába
 • a külső elszívású változatnál professzionális összeszerelés szükséges, a modern stílushoz és dizájnhoz kevésbé hangsúlyos

Kémény búrák

Kémény búrák

A stílusos vintage vagy modern kéményelszívók jellegzetes építészeti elemei lesznek konyhájának. Nagyobb helyekre alkalmasak. Már a konyhabútor tervezésénél vegye figyelembe a kialakítás és a helyszín kiválasztását. A gőzök kiszellőztetése általában a külvilág felé történik. Építési előkészítés és szakszerű szerelés szükséges.

 • dizájn és anyagok nagy választéka stílusos konyhaelem, amely elegendő teljesítményt nyújt nagyobb konyhákhoz
 • külön falra rögzítés és gőzelszívás szakszerű összeszerelést igényel magasabb vételár magasabb fogyasztási igény

Sziget motorháztetők

Sziget motorháztetők

A sziget- és mennyezeti páraelszívókat kifejezetten egy különálló főzőszigethez tervezték. Helyigényesebbek. A konyha legjellegzetesebb stíluselemévé válhatnak. Válassza ki luxuskiegészítőjének anyagát és kialakítását.

 • alkalmas nagyobb konyhákba, a tér bármely helyére
 • magasabb vételár

A munkalapba épített burkolatok

A munkalapba épített burkolatok

Valami többet keres? Kényeztesse magát luxus kihúzható páraelszívókkal, amelyeket konyhaszekrénybe vagy főzőszigetbe szerelhet. Szükség szerint hosszabbítsa meg őket az integrált motorral. Ideálisak az ablak előtti főzőfelülettel rendelkező munkalapokba való beépítéshez.

A főzőlapba szilárdan beépített lyukakkal ellátott páraelszívók a luxus főzőlapok gyártóinak legújabb innovációi. A gőz közvetlenül a főzőlapon lévő lyukakon keresztül jut az elszívó egységhez. Erős szívóáram húzza le a gőzöket a szívócsőbe. A kivehető zsírszűrő és folyadékgyűjtő egység kényelmesen mosogatógépben tisztítható.

 • alkalmas minimalista konyhastílushoz, nagy teljesítmény, maximális helymegtakarítás a konyhában, a munkalap alatti elszívóegység egyszerű tisztítása
 • magas vételár

Hogyan válasszunk mosogatógépet?


Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.