Különlegesen erjesztett kávé egy különleges fajtából, ez a hondurasi Gerardo Mejía - El Tontolo. Ez az arabica egyike azoknak, amelyek kiemelkednek gyümölcsös ízükkel, finom csokoládés és karamellás jegyekkel. A baristák és a jó kávé kedvelőinek tudatába 2015-ben került
Különlegesen erjesztett kávé egy különleges fajtából, ez a hondurasi Gerardo Mejía - El Tontolo. Ez az arabica egyike azoknak, amelyek kiemelkednek gyümölcsös ízükkel, finom csokoládés és karamellás jegyekkel. A baristák és a jó kávé kedvelőinek tudatába 2015-ben került
Különlegesen erjesztett kávé egy különleges fajtából, ez a hondurasi Gerardo Mejía - El Tontolo. Ez az arabica egyike azoknak, amelyek kiemelkednek gyümölcsös ízükkel, finom csokoládés és karamellás jegyekkel. A baristák és a jó kávé kedvelőinek tudatába 2015-ben került
Különlegesen erjesztett kávé egy különleges fajtából, ez a hondurasi Gerardo Mejía - El Tontolo. Ez az arabica egyike azoknak, amelyek kiemelkednek gyümölcsös ízükkel, finom csokoládés és karamellás jegyekkel. A baristák és a jó kávé kedvelőinek tudatába 2015-ben került
Különlegesen erjesztett kávé egy különleges fajtából, ez a hondurasi Gerardo Mejía - El Tontolo. Ez az arabica egyike azoknak, amelyek kiemelkednek gyümölcsös ízükkel, finom csokoládés és karamellás jegyekkel. A baristák és a jó kávé kedvelőinek tudatába 2015-ben került
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
A kávé, amely egy természetvédelmi terület közepén termett, nem nevezhető másnak, mint igazi különlegességnek. A Nicaragua Los Altiplanos - Java Lavado BIO finom testével, enyhe savasságával és aszalt gyümölcsök, fűszerek, diófélék és marcipán jegyeivel ejti rabul az
A kávé, amely egy természetvédelmi terület közepén termett, nem nevezhető másnak, mint igazi különlegességnek. A Nicaragua Los Altiplanos - Java Lavado BIO finom testével, enyhe savasságával és aszalt gyümölcsök, fűszerek, diófélék és marcipán jegyeivel ejti rabul az
A kávé, amely egy természetvédelmi terület közepén termett, nem nevezhető másnak, mint igazi különlegességnek. A Nicaragua Los Altiplanos - Java Lavado BIO finom testével, enyhe savasságával és aszalt gyümölcsök, fűszerek, diófélék és marcipán jegyeivel ejti rabul az
A kávé, amely egy természetvédelmi terület közepén termett, nem nevezhető másnak, mint igazi különlegességnek. A Nicaragua Los Altiplanos - Java Lavado BIO finom testével, enyhe savasságával és aszalt gyümölcsök, fűszerek, diófélék és marcipán jegyeivel ejti rabul az
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A
Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A
Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A
Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Az indonéz kávé népszerű gazdag, testes íze miatt, amely fűszeres, kakaós, karamellás és néha gyógynövényes jegyeket tartalmaz. Most kipróbálhatja instant változatban is. Kiváló választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének kávét az asztalra tenni anélkül, hogy
Az indonéz kávé népszerű gazdag, testes íze miatt, amely fűszeres, kakaós, karamellás és néha gyógynövényes jegyeket tartalmaz. Most kipróbálhatja instant változatban is. Kiváló választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének kávét az asztalra tenni anélkül, hogy
Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és
Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica 'törzskönyvvel' vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc
Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica 'törzskönyvvel' vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc
Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica 'törzskönyvvel' vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc
Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica 'törzskönyvvel' vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc
Ruanda ültetvényeinek a többsége magasan a hegyekben helyezkedik el, és ez alól a Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba sem kivétel. Épp Ruanda dombjai, az éghajlata és talajának az összetétele határozzák meg a kávészemek egyedi ízét és aromáját. Ebben az esetben
Ruanda ültetvényeinek a többsége magasan a hegyekben helyezkedik el, és ez alól a Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba sem kivétel. Épp Ruanda dombjai, az éghajlata és talajának az összetétele határozzák meg a kávészemek egyedi ízét és aromáját. Ebben az esetben
Ruanda ültetvényeinek a többsége magasan a hegyekben helyezkedik el, és ez alól a Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba sem kivétel. Épp Ruanda dombjai, az éghajlata és talajának az összetétele határozzák meg a kávészemek egyedi ízét és aromáját. Ebben az esetben
Ruanda ültetvényeinek a többsége magasan a hegyekben helyezkedik el, és ez alól a Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba sem kivétel. Épp Ruanda dombjai, az éghajlata és talajának az összetétele határozzák meg a kávészemek egyedi ízét és aromáját. Ebben az esetben
A kávé, amely egy természetvédelmi terület közepén termett, nem nevezhető másnak, mint igazi különlegességnek. A Nicaragua Los Altiplanos - Java Lavado BIO finom testével, enyhe savasságával és aszalt gyümölcsök, fűszerek, diófélék és marcipán jegyeivel ejti rabul az
A legrégebbi és leghíresebb kávévidékről származó panamai arabica a profiljával hívja fel magára a figyelmet, a kávé teste teljes közepesen savas, citrus és diós ízű. A Hacienda Esmeraldán gazdálkodó Peterson család a kávéról gondosan, szeretettel gondoskodik. Ezért is
A legrégebbi és leghíresebb kávévidékről származó panamai arabica a profiljával hívja fel magára a figyelmet, a kávé teste teljes közepesen savas, citrus és diós ízű. A Hacienda Esmeraldán gazdálkodó Peterson család a kávéról gondosan, szeretettel gondoskodik. Ezért is
A legrégebbi és leghíresebb kávévidékről származó panamai arabica a profiljával hívja fel magára a figyelmet, a kávé teste teljes közepesen savas, citrus és diós ízű. A Hacienda Esmeraldán gazdálkodó Peterson család a kávéról gondosan, szeretettel gondoskodik. Ezért is
A legrégebbi és leghíresebb kávévidékről származó panamai arabica a profiljával hívja fel magára a figyelmet, a kávé teste teljes közepesen savas, citrus és diós ízű. A Hacienda Esmeraldán gazdálkodó Peterson család a kávéról gondosan, szeretettel gondoskodik. Ezért is
Ha meg akarja őrizni a stílusát, akkor készítse el ezt a csokoládésan-diós arabikát filteren keresztül egy kevés sűrített tejjel. Pontosan így készítenék el a hazájában is, Vietnamban. Az ország déli részén található Lam Dong régióból származó betakarítást jól
Hegyek, zöldek, folyók, hagyományok. A szokatlanul nagyméretű kávébabok Kolumbia északi részéről a legjobbat szívták magukba, amit az Antioquia régió kínál. Ezért édes csokoládés kávét készíthet belőle, őszibarack és enyhe savtartalommal. Minél nagyobb a kávé,
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja
A perui kávét kiegyensúlyozott savasság és jellegzetes gyümölcsös íz jellemzi, csokoládé és diófélék finom jegyeivel. A Peru El Eden - Anaerobic Natural kávéhoz hozzáadódik a virágos és karamellás ízvilág. Egyedisége nemcsak a nagyszerű helyről való származását
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica 'törzskönyvvel' vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
Milyen szép! Kellemes illata van, nagyon jól néz ki és jó íze van. A Flower Pearl virágos tea minden érzékszervet gyönyörködtet. A tökéletes élmény érdekében készítse el üveg teáskannában vagy nagyobb üvegcsészében. Miután forró vizet önt rá, lassan elkezd bontakozni
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
Ruanda ültetvényeinek a többsége magasan a hegyekben helyezkedik el, és ez alól a Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba sem kivétel. Épp Ruanda dombjai, az éghajlata és talajának az összetétele határozzák meg a kávészemek egyedi ízét és aromáját. Ebben az esetben
A legrégebbi és leghíresebb kávévidékről származó panamai arabica a profiljával hívja fel magára a figyelmet, a kávé teste teljes közepesen savas, citrus és diós ízű. A Hacienda Esmeraldán gazdálkodó Peterson család a kávéról gondosan, szeretettel gondoskodik. Ezért is