Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 29 060 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás - termékleírás

A méz nem megfelelő élelmiszer gyermekek számára 12 hónapos korig. A klasszikus méz és a Manuka méz közti különbséget a minimális metilglioxál tartalom adja, amely 100mg/kg(MGO™ 100+).

100% természetes Manuka méz Új-Zélandból

A Manuka méz a Leptospermum scoparium növény virágjából nyerhető ki, amely csak Új-Zélandon található. Minden tavasszal fehér virágok jelennek meg a növényen, amelyet a méhek beporoznak. A Leptospermum scoparium növény virágainak jellegzetes az illata és tele van nektárral, és ez adja ennek a méznek a krémes állagát.

Használata: A Manuka méz MGO alkalmas mindennapi használatra, sőt hosszabb időn keresztül is fogyasztható. Étkezésre és közvetlenül a bőrre kenve is alkalmazható. Kitűnő íze van, ugyanúgy lehet használni, mint a közönséges mézet.'

 Tömeg: 250g

 Származási hely: Új-Zéland

 Honnan lehet tudni, hogy valódi mézet vásárolunk?

  1. Valami nem stimmel.

...némelyik üzletben mi is láttunk olcsóbb mézet… Angliában a lidl-ben is kapható. Nevetségesen alacsony áron. Sajnos, a mézen található leírások alapján rá kellett jönnünk, hogy a Manuka méz is a hamisítható élelmiszerek közé tartozik, mivel korlátozott mennyiségben forgalmazzák. 2013-ban felmérések alapján igazolták, hogy a Manuka méz évi begyűjtése Új-Zélandon 1700 tonna, de a globális szükséglet meghaladja a 10 000 tonnát.

  1. HMF a mézben?

Egyes méhészek még a Manuka mézet is fölmelegítik, mert a melegítéssel MGO mennyisége növekszik, amely a méz különlegességét adja. Az ilyen méz árusításával egyértelműen többet keresnek, de értelemszerűen csökkentik a méz ásványi- és vitamin tartalmát.Tesztekkel ellenőrizhető, hogy fölmelegített mézről van-e szó, mégpedig egy nem kívánatos anyag, a HMF (Hydroxymetylfurfural) jelenlétének mérésével.

 

Valóban szomorú, de tisztességtelen üzleti módszerek sajnos léteznek minden ágazatban.

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz. Az MGO 550 Manuka méz 100 %-ig természetes táplálék, mely antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. A vegyület természetes alkotóeleme a manuka növény nektárjának.

Termék Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás EAN kóddal rendelkezik 9421023629015.

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás - termék paraméterei

KategóriaMezek
EAN9421023629015

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás - ár és elérhetőség előzményei

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás - egyéb érdekes termékek

Manuka Health Manuka méz MGO™ 550+ 250g Ingyenes szállítás - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?