A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 404 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A bors nélkülözhetetlen fűszer a főzés során. Többféle fajtája ismert, a fekete- és a fehérbors, mindkettő szemesen és őrölve is kapható, valamint a cayenne bors, amely csak őrölve van az üzletekben. A fekete szemes borsot általában levesek, párolt húsok ízesítésére használjuk. Az őrölt feketeborsból csak csipetnyit teszünk a mártásokba, húsételekbe, levesekbe, főleg azokba, amelyeknek sötétebb a színe. A szemes fehérborsot jobbára savanyúságokba rakjuk, az őrölt fehérborssal viszont azokat a mástárokat, ételeket ízesítjük, amelyeknek világossárga a színe, mert ezeket a sötét színű őrölt bors szürkéssé tenné. A cayenne bors színe vöröses, íze csípős, ezért csak egy késhegynyi kerülhet azokba az ételekbe, amelyek a különleges, csípős zamatot igénylik.
Termék Lakhsmy feketebors egész 30 g EAN kóddal van jelölve 5999550160263.
Kategória | Borsó, Fűszerek |
EAN | 5999550160263 |
A bors nélkülözhetetlen fűszer a főzés során. Többféle fajtája ismert, a fekete- és a fehérbors, mindkettő szemesen és őrölve is kapható, valamint a cayenne bors, amely csak őrölve van az üzletekben. A fekete szemes borsot általában levesek, párolt húsok ízesítésére
A bors nélkülözhetetlen fűszer a főzés során. Többféle fajtája ismert, a fekete- és a fehérbors, mindkettő szemesen és őrölve is kapható, valamint a cayenne bors, amely csak őrölve van az üzletekben. A fekete szemes borsot általában levesek, párolt húsok ízesítésére
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
A feketebors, fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései, csak különböző érési állapotban szüretelik őket, továbbá a feldolgozásuk is eltérő. Ez a bors változat gyümölcsös-fanyar íz világgal rendelkezik, csípőssége is visszafogott. Felhasználása: szinte minden
A legnépszerűbb és legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata jellegzetes. Levesek, húsételek, halételek, pácok, öntetek fűszere, a legtöbb fűszerkeverék alkotó eleme. Egyben és őrölve is fogyasztjuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein tartalma,
A bors a fűszerek királya – könnyen kombinálható aromája és erőteljes csípőssége miatt világszerte népszerű fűszer. Összetevők: Feketebors őrölt, szárított
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Bors fűszerkeverék felhasználásaval grillételeiknek pikánan fűszeres ízt kölcsönözhetünk. Készült bors, jódozott só, paprika és leveszöldség felhasználásával
Feketebors őrölt. Alkalmazása: Csípős ízű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba. Összetétele: fekete bors 100 %
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják. Összetétele:fekete bors 100 %
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
A fehérbors íze a feketeborséhoz hasonló, de finomabb aromájú és kevésbé csípős. Elsősorban olyan ételek készítésénél használjuk, ahol a fekete bors elrontaná a fogás küllemét
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek ízesítésére
Indiából származó, kámforos és enyhén citrusos ízű fűszer, mely a világon a harmadik legdrágább ízesítő, a sáfrány és a vanília után. Európában különösen a skandináv országokban használják előszeretettel, gyümölcsökhöz, édességekhez és húsok fűszerezéséhez
A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és kiválasztáshoz