A legtöbbet reprezentált anyagok között vannak Faipari, fém, anyag, műanyag, rozsdamentes acél, Vanília, Eper, poliészter, Kávé, Porbevonatú acél, acél, Karamell, Csokoládé, Banán, Trópusi gyümölcsök, Ananász, Cseresznye, meggy, Pisztácia, Citrom, Erdei gyümölcsök, PVC, Habszivacs, Rétegelt lemez alebo üveg. Minden anyag
Sűrített eper ízesítésű krém és tészta készítésére alkalmas. Sűrített eper ízesítésű krém és tészta készítésére alkalmas. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. Az eper ízesítésű krémek
CP_18047 MEC_13519243 A krémek, tejszínhabok, fagylaltok kiemelésére és ízesítésére használják ezt az eper ízű, aromájú és színű pasztát. A terméket cukrászdákban és pékségekben történő további feldolgozásra szánják. 1 kg alaphoz 80-120 g paszta szükséges, vagy
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes aromával, színekkel és gyümölcsdarabokkal. Eper illat, aroma, fagyasztva szárított eper darabjai - tejszínhab fixáló 2,5 kg-os csomagban. | Nemcsak félrétegként, sütemények töltésénél használható, hanem a torta
Eperpaszta a fagylaltok, pudingok, tejszínhabok ízesítéséhez a vadon termő eper ízével. Krémekben, fagylaltokban és tejszínhabban használható sűrű ízesítő paszta, adagolása 60 g/1 kg alapanyag. Tartályonként 200 g-os kiszerelésben. Készült: Olaszországban
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,