Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 195 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű - termékleírás

Kerek kenyér forma 21 cm átmérőjű, 7,5 cm magas, körülbelül 500 g liszttel - 1 kg kenyérrel. Forma alkalmas arra, hogy egy dagasztott tésztát tradicionális kenyérré emeljünk, amely egyenletesen emelkedik az öntettel és kör alakú. A kenyér fémlemezre hajtva nemcsak szabályos formát kap, hanem kissé díszített felületét is. Mielőtt a tésztát a kendőbe helyezné, alaposan lisztesse a kenyeret és a formák. A kerek házi kenyér előkészíti a tökéletes friss házi kenyeret. Használhatja a tészta emelésére, a kenyér tárolására, a kenyér kiszolgálására és a dekorációra. A sál alakját és textúráját a tésztába nyomják, hogy megteremtse a klasszikus kenyér megjelenését. A sálak nem áznak, csak hagyják száradni, vagy megtisztíthatja őket. Anyag: természetes eke Méretek: átmérő 21 cm, magasság 7,5 cm. Kb. 500 g liszthez = 1 kg kenyérhez alkalmas.

 Kerek tál házi kenyér készítéséhez, amely kiváló segítőtárs a tökéletes, friss házi péksütemény elkészítéséhez. Használhatja tészta kelesztéséhez, kenyér tárolásához, péksütemény szervírozásához vagy dekorációként. A tál formája és szerkezete lenyomatot képez a tésztán, így klasszikus vekni megjelenést kölcsönöz annak. Anyaga: természetes pedig. A tálat ne áztassa vízbe, csak hagyja megszáradni, esetlegesen kefével is tisztíthatja.

Termék Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű termékcsoporthoz tartozik Természetes rattan, a márkához tartozik Orion, színben természetes, boltban megtalálod 4home.hu, Cukraszvilag.hu.

Termék Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű EAN kóddal van jelölve 8592381128906.

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű - termék paraméterei

Méret21 cm átmérőjű
Színtermészetes
KategóriaKonyhák, tálak, Liszt, Természetes rattan
MárkaOrion
Színtermészetes
E-shop4home.hu, Cukraszvilag.hu
EAN8592381128906

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű - ár és elérhetőség előzményei

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű - egyéb érdekes termékek

Orion kerek rattan tál, 21 cm, 21 cm átmérőjű - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?