Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 305 032 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg - termékleírás

Modern vagy klasszikus konyha - ha hezitál, hogy melyik stílust válassza, a Zoya konyhabútor-kollekció biztosan elnyeri tetszését. A Zoya konyha a következetesen modern elemek, valamint a divatos retro stílusból vett részletek nagyon kiadós keveréke. Az eredmény egy nagyon ízléses, de egyértelmûen meghatározott karakterû bútor. Ideális azok számára, akik gyönyörû és kivételes formákkal szeretnék körülvenni magukat. A Zoya konyhabútor szíve a 19 mm-es MDF-bõl készült frontok. Fóliával bevont, matt felületû, három színben kaphatók. És mindegyikük figyelmet érdemel. A fehér matt borsó egyedi felületi textúrájával vonzza a tekintetet. Világosan érezhetõ az ujjak alatt, kellemes tapintású és rendkívül eredeti. A második kialakítás - világosszürke matt - a finom és visszafogott kialakítás szerelmeseinek tetszeni fog. Ez egy nagyon kifinomult, finom és idõtlen szín, amely tökéletesen illeszkedik a különbözõ elrendezésekhez - érdemes szórakozni a kiválasztásakor, és játszani a kiegészítõkkel és dekorációkkal, hogy a belsõ tér optimálisan illeszkedjen egymáshoz. A harmadik javasolt minta a természetes fára emlékeztetõ minta. A gyûrûk és pórusok lágy elrendezését a felhordott felületi textúra hangsúlyozza, amelyet az ujjbegyeivel szeretne felfedezni. Fontos, hogy a fóliák nem csak a frontokon, hanem a testeket borító és a borítást oldalról megkoronázó oldalsó paneleken is megjelenhetnek. A felsõ, alsó és magas szekrényeken is lehet különbözõ színeket használni. Az összes fólia tökéletesen illeszkedik a frontok másik feltûnõ jellegzetességéhez - a széleken lévõ eredeti kivágásokhoz, amelyek fogantyúként is szolgálnak. A maratott fogantyúk 'csónak' formája egyértelmûen a retro stílusra utal. A lágy ívek különösen jól mutatnak, ha két sor felsõ szekrényt használnak. Itt kell megjegyezni, hogy a Trend line rendszer Zoya konyhabútor-kollekciója több tucat különbözõ formát tartalmaz, lehetõvé téve különbözõ szekrénykonfigurációk létrehozását - beleértve a konyhaszigettel vagy félszigettel ellátottakat is. A legszabványosabb szekrények mellett az oszlopszekrények is nagyon népszerûek - magas szekrények, amelyekben praktikus és nagyon tágas kamrát rendezhet.

Ezt a terméket a csoportban találja Szőnyegek a konyhába, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg - termék paraméterei

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg - ár és elérhetőség előzményei

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg - egyéb érdekes termékek

Konyhabútor Zoya 240 világosszürke szőnyeg - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?