Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 103 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino - termékleírás

A Tropicana kanapé szett természetes indonéz rattanból készült, ami fizikai tartósságot és ellenál a külső tényezőknek. Az egész készlet kézzel szőtt, ami garantálja a legmagasabb minőséget és eredetiséget. A készlet egyediségét a JAWIT rattanból készült díszítő elemek hangsúlyozzák. A kézzel készített kötés és a szilárd felépítés biztosítja a kényelmet a mindennapi használatban és a nagy tartósságot. A készlet párnákat is tartalmaz. A modul méretei (cm): Fotel: 65x65x72 Kanapé: 115x65x72 Dohányzóasztal: 60x60x55   HOGYAN KELL ÁPOLNI A TERMÉSZETES INDONÉZ RATTAN BÚTOROKAT? A rattan bútorok tömör bútorok, de fontos megjegyezni, hogy fáról van szó, és különleges kezelést igényel, hogy szép maradjon és megőrizze kiváló minőségét. A bútorok tartósan víznek vagy nedvességnek való kitettsége gombák és penészgombák kialakulásához vezet, a nedves elemek pedig meglazulhatnak és megrepedhetnek. A nyári szezon után a bútorokat megfelelően kell tárolni, hogy ne legyenek kitéve különösen zord időjárási körülményeknek. A fából készült kerti bútorok napi szintű ápolása során ne feledje, hogy puha, száraz ruhával tisztítsa meg őket, hogy ne karcolja meg a felületet. Ha a kerti bútorok erősen szennyezettek, érdemes szappanos vízhez vagy enyhe mosogatószerhez nyúlni az erős tisztítószerek helyett, amelyek elszínezhetik a fát.   JÓ TUDNI: *A rattant tartják a legerősebb faanyagnak, mert a suki függőlegesen nő, ellentétben a legtöbb fafaj csomóival. Feldolgozás után nagyon kemény és ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, miközben fenntartja rugalmasságát. Ezenkívül ökológiai anyag, mert nagyon gyorsan regenerálódik. *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)  

Termék Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kanapék, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino termékcsoporthoz tartozik Természetes rattan, a márkához tartozik MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino - termék paraméterei

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino - ár és elérhetőség előzményei

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino - egyéb érdekes termékek

Kerti bútor rattan Tropicana 1+2+1 sötétbarna / cappucino - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?